Reviews, Stiri

Cand apare Samsung Galaxy S8 – detalii, pareri si pret

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Note 7 (citeste review-ul complet al acestui model) a fost protagonistul negativ al anului pe care recent l-am incheiat. Problemele uriase cauzate de bateriile slabe implementate in terminalul „vedeta” al companiei sud coreene din 2016 au adus pierderi uriase gigantului Samsung, care acum se pregateste sa acopere gaura de anul trecut prin noul model Samsung Galaxy S8. Conform asteptarilor, terminalul pe care Samsung il va scoate pe piata in acest an va fi produs in luna martie si lansat oficial cel mai probabil in luna aprilie (18 aprilie 2017), cu o luna mai tarziu decat luna in care a fost lansat Galaxy S7 anul trecut.

Cauta huse si accesorii pentru Samsung Galaxy S8 pe catmobile.ro

Noul Samsung Galaxy S8

Noul Samsung Galaxy S8

CNN sustine ca puternicul concern sud-coreean pregateste 10 milioane de dispozitive Samsung Galaxy S8, informatie confirmata si de Electronic Times, o celebra publicatie despre tehnologie din Asia.

In acelasi timp, Samsung Electronics va lansa la inceputul acestui an trei modele noi de smartphone-uri din gama de mijloc A, telefoane rezistente la apa si anuntate deja oficial dupa lansarea Galaxy S7, anunta Mediafax, care citeaza celebrul post de televiziune american, CNN.

Samsung Galaxy S8 detalii tehnice

La ce sa ne asteptam de la noul terminal vedeta al celor de la Samsung Electronics? Cei de la gsmarena.com au oferit in premiera informatia ca noul flagship al companiei sud-coreene ar putea oferi functia Continuum, prin care smartphone-ul poate inlocui un desktop, de fiecare data cand utilizatorul are nevoie. Detaliile tehnice vehiculate in ceea ce priveste Samsung Galaxy S8 sunt numeroase, dar in acelasi timp surse diferite ofera informatii contradictorii. Din cate se pare, in proportie foarte mare, procesorul device-ului va fi Qualcomm Snapdragon 835, un procesor despre care se vorbeste deja la superlativ printre specialisti si care pare sa fie procesorul de gala al anului 2017. Neconfirmata inca, informatia lansata de un celebru specialist american pe Twitter, pare sa fi trezit de asemenea numeroase discutii pro sau contra Samsung Galaxy S8. In fuga continua pentru a-si recastiga cumparatorii pierduti cel mai probabil in 2016, Samsung Electronics pregateste o lovitura de senzatie in ceea ce priveste memoria RAM a noului sau flagship.

Mai exact, Samsung Galaxy S8 ar putea fi primul dispozitiv care sa atinga 8 GB memorie RAM. Acestor detalii li se adauga informatiile care privesc posibilul display (un panel de 5.2 inch) si cele care privesc camera foto. Acesta din urma este un alt capitol la care Samsung vrea sa impresioneze categoric, oferind in noul sau flagship accesul la o camera principala de 30 de megapixeli cu stabilizare optica, dar si la o camera frontala de 9 megapixeli cu care suntem convinsi ca selfie-urile vor arata impresionant. Conform asteptarilor, bateria noului telefon, va atinge 4200 mAh, iar spatiul de stocare ar putea sa atinga 64GB.

Felul in care Samsung Electronics se va replia dupa esecul catastrofal de anul trecut tine in continuare prima pagina a site-urilor de profil din strainatate, iar discutiile sunt din ce in ce mai captivante. Pana la aparitia oficiala a noului flagship Samsung Electronics vor mai trece insa trei-patru luni, insa Catmobile va tine la curent cu toate informatiile care vizeaza unul dintre cele mai importante evenimente din domeniu al anului pe care abia l-am inceput. Nu uitati sa aruncati o privire peste huse Samsung in pagina special creata pe site-ul nostru. Va asteptam de asemenea cu propuneri si sugestii privitoare la articole, dar si la accesoriile pe care le puteti gasi pe website-ul nostru.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 5 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy S8
Price
RON 3599
Product Availability
Available in Stock