Top list

Camera foto Samsung Galaxy S11. Device-ul va impresiona la acest capitol printr-un senzor de nouă generație

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

Samsung Galaxy S11 + va avea un senzor de nouă generație de 108 megapixeli, denumit ISOCELL Bright HM1.

Samsung Galaxy S11 + specificatii camera foto

Sunt șanse foarte mari ca Samsung Electronics să își dezvăluie noua generație de smartphone-uri Galaxy – seria Galaxy S11 împreună cu telefoanele Galaxy Fold 2 în februarie anul viitor. Seria Galaxy S11 va include smartphone-uri precum Galaxy S11, S11 + și S11e. Și pentru că nu ne mai desparte chiar atât de mult timp până la lansarea oficiala a acestor terminale, informații noi despre trio-ul Galaxy S11 au apărut online.

În conformitate cu tipster-ul Ice univers (@UniverseIce) de pe Twitter, trio-ul Galaxy S11, Galaxy S11e și Galaxy S11 + va fi dotat cu un teleobiectiv de 48 de megapixeli. Tweetul nu oferă mai multe detalii, dar spune că Samsung va deveni noul lider de pe piata in ceea ce privește telefoanele cu teleobiective cu pixeli mari.

În plus, tipsterul menționat, a dezvăluit într-un tweet separat că Samsung Galaxy S11 + va avea un senzor de nouă generație de 108 megapixeli, denumit ISOCELL Bright HM1. Acesta va combina nouă pixeli într-un singur pixel și va permite ca prin dimensiunea sa de 0,8 microni, fiecare să creeze un pixel mai mare cu o dimensiune efectivă de 2,4 microni pentru îmbunătățirea fotografiilor realizate la o intensitate destul de mică a luminii.

Conform unor informații recente dezvăluite de asemenea în mediul online, seria Galaxy S11 va fi alimentată de cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 865. Informația subliniază că gigantul sud-coreean caută să aducă varianta Snapdragon 865 pe mai multe piețe. Pentru cei care nu sunt încă în temă, Samsung introduce de obicei varianta Snapdragon pe piețe precum SUA, China și Japonia. Cu toate acestea, piețe precum India sau România obțin varianta Exynos. De altfel, întreaga piața europeană va primi noile modele high-end de la Samsung cu procesorul Exynos la bord, în timp ce restul pieței ar putea primi procesor Snapdragon 865.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy S11