Stiri

OFICIAL | Jocul Call of Duty pe smartphone! Cand apare si pe ce telefoane poti sa-l joci

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Activision, în colaborare cu Tencent, a anunțat aparitia jocului Call of Duty pe telefoane mobile inca din luna martie, la putin timp dupa ce incepuse deja testele oficiale. Conform aceleiasi surse, din data de 1 octombrie, jocul va deveni disponibil atat pe telefoanele echipate cu Android, cat si pe cele cu iOS (in speta, iPhone-urile). Anuntul oficial a fost facut chiar astazi. Din primele informatii, jocul va fi gratuit si va beneficia de update-uri gratuite.

Acest lucru reunește hărțile, armele și personajele din seria Call of Duty intr-o experienta unica si definitivă de acțiune de tip first-person. Jocul ofera o schemă de control complet personalizabilă, numeroase moduri, o multime dintre personajele preferate ale fanilor și arme din care să aleagă, precum și un mod nou, extins și epic, Battle Royale.

Vă puteți deja înregistra (în prealabil) pe callofduty.com, Google Play și, in curând, si pe iOS. Jucătorii de pe teritoriile în care jocul s-a lansat deja (in speta Australia, Canada și Peru) își vor păstra progresul în joc, a confirmat compania.

Call of Duty pe telefoanele mobile cu Android si iOS

Conform publicatiei FoneArena, noul joc va fi unul entuziasmant pentru fani, dar extrem de incitant si pentru cei care nu l-au mai jucat pana acum.

Veti incepe cariera cu un tutorial rapid, dupa care veti primi optiunea de a explora meniul Loadout, pentru a va putea personaliza pana la 5 incarcarturi separate cu arme, un anumit tip de soldat, o abilitate speciala, echipamente letale si tactice si asa mai departe

Fiecare operator din joc vine completat cu trei scoruri, câștigate în joc prin scoaterea inamicilor și îndeplinirea sarcinilor obiective.

Ridica-te la nivelul asteptarilor si clasează-te pentru a câștiga și debloca personaje clasice din Call of Duty, cum ar fi John „Soap” MacTavish și Simon „Ghost” Riley din seria Modern Warfare, precum și Alex Mason din seria Black Ops.

Poti trece si la modul Multiplayer, acolo unde vei putea alege un mod de joc dintr-o selectie variata si interesanta. Treci de la clascicul Call of Duty, pana la Frontline, Team Deathmatch, Domination, Gun Game sau Search&Destroy. Alegeti apoi o harta preferata. Optiunile sunt numeroase, iar printre ele, Nuketown, Hijacked sau Crash.

Call of Duty

Call of Duty

Poti face parte din noul mod Battle Royale. Adica un test masiv de supravieturie pe harta deschisa, uriasa, unica. Acolo vezi terenuri spectaculoase si locatii din tot universul Call of Duty.

Așteptați-vă să jucați în competiții Solo, Duo sau Quad-player, pe uscat, mare și aer, cu vehicule, inclusiv un ATV, un elicopter și o plută tactică. Adună arme și echipamente pe care le vei recunoaște din toată seria. Joacă fie modul „first”, fie la modul „third-person” și alege una din cele șase clase pentru a juca așa cum înainte de a te parasuta și începe acțiunea!

Jocul va putea fi jucat pe orice telefon cu Android care indeplineste criteriile de performanta necesare, dar si pe telefoanele cu iOS la bord, in speta iPhone-urile.

Etichete:

Call of Duty
Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Games
Product Name
Call of Duty