Reviews

Super idei de cadouri » Manusi Touchscreen la super reducere

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Manusi Touchscreen (4) Manusi Touchscreen la super reducere  » oferte  » recomandari  » explicatii  » Poate ca pentru multi dintre voi, denumirea de manusi touchscreen suna oarecum ciudat. Aceste accesorii insa exista si se pot demonstra extrem de utile, in special pe timpul iernii. Sunt calduroase, confera precizie si confort termin, iar caracteristicile lor te ajuta aproape in orice situatie. In plus, se muleaza perfect pe mana si pot contribui inclusiv la un outfit perfect pe timp de iarna. Sa adaugam si faptul ca sunt foarte accesibile ca pret? Ei bine, poate ca tocmai ai descoperit cadoul perfect. Pentru tine, pentru el…sau pentru ea.

O super idee de cadou la reducere » manusile pe care nu trebuie sa le scoti din mana, atunci cand vrei sa folosesti telefonul

Ce sunt de fapt aceste manusi touchscreen? Pentru a stii ce sunt si cu ce te ajuta ele, fara indoiala trebuie sa ai in posesia ta un smartphone, o tableta, eventual in smartwatch si sa astepti probabil ca iarna sa-si faca simtita prezenta. Pentru ca la un moment dat sau altul, iarna isi intra in drepturi. Iar daca esti un mare pasionat de gadget-uri sau pur si simplu e strict necesar sa raspunzi urgent la un sms pe un ger naprasnic de ianuarie-februarie … ei bine atunci vei intelege ce inseamna aceste manusi touchscreen.

Manusi Touchscreen

Daca ati avut deja o astfel de pereche de manusi touchscreen probabil ca sunteti familiarizati cu ajutorul urias pe care acestea il ofera in conditii de ger, cand aveti neaparata nevoie sa folositi smartphone-ul din dotare, afara, in aer liber. Daca nu ati avut o astfel de pereche pana acum, cititi ceea ce urmeaza.

Frustrare si inghet. In jurul acestor doua cuvinte se naste motivatia achizitionarii unei astfel de accesoriu. Nu este deloc placut sa scrii un sms urgent pe telefon, atunci cand afara sunt -15 grade si vant puternic. Desigur ca, dincolo de faptul ca vei putea folosi smartphone-ul si accesa ecranul tactic cu ajutorul manusilor, unul dintre multele avantaje pe care aceste accesorii le ofera se leaga si de puterea de incalzire a mainilor.

Aceste manusi sunt de regula construite pentru manevrarea ecranului tactic al telefoanelor, insa fara indoiala iti ofera si avantajul de a descoperi caldura, atunci cand frigul pune stapanire peste vremea de afara.

Manusi Touchscreen (3)

Daca vei cumpara o pereche de manusi touchscreen nu te astepta ca ele sa te tina toata viata. Tinand cont de felul in care sunt construite si de utilizarea lor intensa, o astfel de pereche te va ajuta sa depasesi doua-trei ierni, pentru ca ele se vor uza in timp. Sigur, vor continua sa-ti incalzeasca mainile, dar vor fi mai greu de folosit pe un ecran tactil.

Pe piata gasesti diverse modele din materiale diferite, de marimi si grosimi diferite. Poti cumpara manusi touchscreen din piele, eventual manusi de tricot, lana, material textil sau cu Velcro. Inca un avantaj? Ele nu sunt confectionate ca niste manusi obisnuite care va ajuta sa rulati cativa bulgari de zapada in capul celui mai bun prieten. Sunt bune pentru vremea rece, dar scopul principal al acestor accesorii este acela de a controla smartphone-ul si ecranul acestuia, fara sa le indepartati din maini.

Cum se utilizeaza aceste manusi touchscreen?

Pentru ca un ecran capacitive touchscreen sa raspunda comenzii dumneavoastra, trebuie sa-l atingeti cu ceva care poate conduce electricitate. O puteti face cu degetul, eventual cu un stylus conceput in acest scop, dar si cu astfel de manusi.

Manusi Touchscreen (2)

Manusile clasice / obisnuite, cele mai multe dintre ele se izoleaza impotriva conductivitatii corpului, astfel ca daca doriti sa le folositi pe un ecran tactic singura solutie este … sa le scoateti din mana. Asa ca va puteti gandi la manusi care pot conduce electricitatea, asa cum sunt manusile touchscreen despre care vorbim. Ele produc conductivitate integrala prin impregnarea lor de catre producatori cu nano-particule de argint, o tehnologie extrem de interesanta si utila.

Unde gasesc manusi touchscreen ieftine?

Chiar la noi! Poti cumpara manusi touchscreen pentru a le face cadou sau pentru tine personal, de pe site-ul nostru, catmobile.ro. De asemenea, astfel de accesorii se gasesc pe tot mediul online, dar va recomandam site-uri de incredere si renume pentru a fi siguri de calitatea produselor.

Daca esti interesat de achizitionarea manusi touchscreen emag o poti face si de pe reputata platforma online in aceasta perioada. Pe site-ul nostru, preturile sunt extrem de atractive in aceasta perioada, astfel ca super cadoul tau, te poate costa intre 15 si 30 de lei. Retine si ca la o comanda pe site-ul catmobile.ro care depaseste 49 de lei, vei beneficia de transport gratuit, oriunde in tara.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes