Stiri

Bluboo X » o noua clona iPhone X

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa ce a scos pe piata o clona pentru Galaxy S8 Plus, denumita Bluboo S8 Plus, producatorul din China ne anunta ca in curand vom avea parte si de o clona de iPhone X. Denumit (cum altfel) Bluboo X, acest dispozitiv se va baza pe un display AMOLED, pe o baterie foarte generoasa si pe o tehnologie de recunoastere faciala similara cu Face ID. Evident, marele sau avantaj va fi pretul de achizitie, mult inferior modelului original al celor de la Apple.

Bluboo X specificatii tehnice si detalii

Fara indoiala, ca impact vizual, Bluboo nu sta deloc rau. Telefoanele sale sunt destul de reusite din punct de vedere al design-ului, chiar daca producatorul incearca sa copieze fara prea mari ezitari brand-uri de top de pe piata. La capitolul performanta, ei bine, aici Bluboo mai are destul de lucru. Dispozitivele sale arata in principiu foarte bine, costa putin, dar nu se si misca la un nivel care sa-i permita producatorului sa poata considera ca a impresionat piata cu ceva.

Bluboo X

Acest Bluboo X va fi, asa cum va scriam si mai sus, o copie (aproape) fidela de iPhone X. Si n-ar fi nici prima cum cu siguranta n-ar fi nici ultima. Ce specificatii va avea insa acest device?

Se pare ca Bluboo a confirmat ca Bluboo X se va baza pe un ecran de tip AMOLED de 5.99 inch in diagonala cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli. Asta ar fi chiar o veste buna, mai ales ca din primele informatii culese din presa de la Beijing, telefonul se va baza pe o baterie foarte generoasa. Ecran mare si acumulator generos, pare sa fie o combinatie castigatoare pentru piata chineza. Ramane de vazut daca si pentru Bluboo X, care se speculeaza ca va avea un acumulator de 5.500 de miliamperi.

Tot dinspre producator apar „scapari” care ne anunta ca Bluboo X va avea tehnologie de recunoastere faciala, una similara cu Face ID-ul deja arhicunoscut. Aceasta tehnologie in principiu, se va baza pe cele doua camere frontale ale device-ului. Camera de pe spate, ne anunta GizChina, va avea 21 de megapixeli si va fi echipata cu senzori de imagine Sony.

Procesorul va fi se pare un model Mediatek, Helio P23, o alternativa foarte buna la procesoarele Snapdragon de la Qualcomm. In acelasi timp, memoria RAM se pare ca a fost stabilita la 6 GB, in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor ar urma sa fie de 64 GB. O configuratie atractiva pe acestor sector, fara doar si poate.

Nu avem informatii despre pozitionarea senzorului de amprente, iar din primele randari din presa acesta nici nu pare vizibil. Bluboo a lasat sa „ajunga” in presa informatii care sustin ca Bluboo X va avea senzorul de amprente sub ecran. Ceea ce pare curios pentru un producator atat de mic si, din punctul meu de vedere, destul de putin probabil.

Vom reveni cu detalii despre acest produs in perioada urmatoare. Si cum sezonul de „clone iPhone X” a fost oficial deschis, va recomandam sa aruncati o privire si peste alte trei „clone” ale celebrului model de la Apple:

Summary
Bluboo X » o noua clona iPhone X
Article Name
Bluboo X » o noua clona iPhone X
Description
Bluboo X este o clona de iPhone X si inca o "clona" pe care producatorul din China se pregateste sa o scoata pe piata
Author
Publisher Name
Catmobile