Reviews, Stiri

Bluboo S9 » viitorul varf de gama care poate pune probleme gigantilor Samsung si Apple

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Bluboo se poate spune ca a fost un nume necunoscut pe piata smartphone pana in 2017. Cu un impact modest chiar si la publicul target din Asia, micutul producator nu s-a facut suficient de remarcat pana cand, in 2017, a reusit sa obtina capitalul necesar pentru o investitie menita sa asigure un plus de calitate dispozitivelor sale.

Bluboo S9 (2)

Astfel, in acest an, compania Bluboo a reusit cateva „lovituri de senzatie” la nivel national si pare sa scape de imaginea de „mic producator”. Vanzarile merg bine, iar elegantul bezel-less, Bluboo S1, pare sa detina pentru moment capul de afis la nivel intern.

Dar, Bluboo a scos pe piata in 2017 si o clona de Samsung Galaxy S8 foarte atractiva (modelul Bluboo S8), precum si o clona de Samsung Galaxy S8 Plus chiar si mai atractiva. Un review Bluboo S8 Plus gasiti si pe blogul nostru si poate veti ajunge la aceeasi concluzie ca si noi: compania pare sa capete un alt statut in acest an.

Si totusi … ce urmeaza pentru Bluboo? Poate Bluboo S9 sa ameninte navele amiral de la Samsung sau Apple prin raportul calitate-pret pe care il ofera?

Se pare ca lucrurile nu se vor bloca in aceasta faza pentru producator. Conform unei informatii oficiale, compania planuieste lansarea unui nou flagship pentru debutul lui 2018, flagship care va fi lansat dupa Samsung Galaxy S9. E greu de crezut ca un astfel de telefon poate face concurenta unei nave amiral produse de gigantul Samsung Electronics. Dar, lucrurile se schimba cand specificatiile sunt foarte atractive, iar pretul mai mic de aproape patru ori!

GizmoChina sustine ca viitorul Bluboo S9 va avea ecran 18:9 full-screen si se va baza pe tehnologie OLED. Pentru a obtine un astfel de ecran „de tip Infinity”, producatorul va micsora marginile de sus si de jos ale terminalului cautand sa obtina un procent remarcabil la capitolul ecran-corp (spre 91%).

Cel mai probabil, viitorul Bluboo S9 va avea la bord un procesor MediaTek, dar nu orice procesor de duzina. Bluboo s-ar fi inteles deja cu producatorul de chipset-uri taiwanez pentru ca Bluboo S9 sa fie motorizat de Helio X30, cel mai puternic dintre procesoarele Mediatek. Acesta va avea doua combinatii de memorie, remarcabile!

Bluboo S9

Bluboo S9

Prima va fi de 6 GB memorie RAM si 128 GB stocare de date, iar a doua de 8 GB memorie RAM si 128 GB stocare de date.

Mai mult decat atat, camera selfie va creste la 12 megapixeli, in timp ce camera principala va avea doi senzori de imagine de la Sony de 16 megapixeli fiecare.

Bluboo S9 va rula din fabrica Android 8.0 Oreo si va avea atat senzor de amprente (pe spate, cel mai probabil) cat si tehnologie de recunoastere faciala. Culorile disponibile vor fi negru, albastru, argintiu si auriu.

Bluboo S9 este pregatit sa aduca specificatii high-end la un pret mult mai mic decat Samsung Galaxy S9, ceea ce pentru gigantul din Coreea de Sud s-ar putea sa fie o problema mare, cel putin la nivel de zona Asia. In Europa (daca va ajunge), Bluboo S9 are sanse mici de reusita, dar cu siguranta, la ceea ce promite, va avea un succes mai mare decat multe alte terminale venite din China. De urmari ce va face Bluboo cu viitorul sau varf de gama.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes