Stiri

Bluboo S8, clona de Samsung Galaxy S8

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania chineza Bluboo a surprins asteptarile dupa lansarea unui terminal care seamana izbitor cu modelul Xiaomi Mi Mix. Producatorul asiatic nu s-a oprit insa aici si si-au indreptat acum atentia spre cel mai ravnit telefon al momentului Samsung Galaxy S8. Conform presei chineze, Bluboo va lansa in curand oficial, modelul Bluboo S8, o replica aproape la indigo a navei amiral de la Samsung Electronics.

Bluboo S8 – un Galaxy S8, mai slab dar si mult mai ieftin

Daca nu sunteti inca in tema cu noua senzatie a companiei Bluboo, puteti arunca oricand o privire peste Bluboo S1 review, o analiza amanuntita pe blogul nostru a terminalului care replica in mod aproape exact, modelul celor de la Xiaomi, Mi Mix. Bluboo S1 nu este insa singura surpriza a anului care vine dinspre Bluboo, pentru ca producatorul vrea sa lanseze in scurt timp si o copie fidela dupa Samsung Galaxy S8.

Bluboo S8

Specialistii asiatici au fost surprinsi de acuratetea cu care compania a respectat detaliile din Mi Mix in noul sau model, S1. Pentru 160 de dolari, clientul poate cumpara un telefon extrem de atractiv, nu lipsit de personalitate, dar evident, nu foarte original. Smartphone-ul bezel-less a transmis deja entuziasm, mai ales ca dincolo de aspectul similar cu Mi Mix, S1 vine cu ecran Full HD de 5.5 inch, Android 7.0 Nougat pur, 4GB memorie RAM (are si versiune de 6GB) si versiuni de 64 GB/128 GB pentru memoria flash. In plus terminalul are un motor puternic, Helio P25 de la MediaTek, astfel ca nu putem sa nu ne intrebam ce ne va propune compania pentru viitorul Bluboo S8.

Nu, modelul S8 al micutului producator chinez nu inlocuieste un Galaxy. Si nu, modelul S8 nu este un Samsung Galaxy S8! Dar atentie la ceea ce urmeaza…

Dispozitivul arata asa cum il vedeti in poze: adica excelent! Are aspect de flagship, o constructie solida, din materiale cat se poate de calitative. Colaborarea cu MediaTek continua la nivel de procesor, doar ca de data asta, compania a ridicat evident standardele.

Bluboo S8 (2)

Noul S8 va functiona cu cel mai puternic procesor de la MediaTek, noul lansatul Helio X30 tactat la frecventa de 2.8 Ghz! Adica acelasi procesor pe care il vom vedea la varful de gama al Meizu, Meizu Pro 7! Conform chinezilor, Bluboo S8 va avea versiuni de 4GB RAM, respectiv 6 GB RAM si o capacitate de stocare a datelor de 64 GB.

Terminalul va rula cel mai nou sistem de operare Android (OS Nougat, pur) si se va baza pe un display bezel less de 5.7 inch cu rezolutie 1440×720 pixeli si format 18:9. Camera foto este duala si are senzori Sony de 13 si 3 megapixeli. Dar, mai multe surse ne anunta ca si camera pentru selfie-uri va fi duala, cel mai probabil cu senzori de 8 si 2 megapixeli. Bateria noului device va avea 3500 mAh si va fi alimentata prin port USB type C. Evident, acumulatori nu va fi detasabil si va beneficia de functie fast charging.

Bluboo S8 (3)

Asteptam si noi lansarea oficiala a device-ului si vom reveni cu detalii picante despre acest telefon, care chiar daca este o clona, se anunta a fi unul super interesant!

UPDATE: Lansat oficial de producator, smartphone-ul Bluboo S8, o veritabila clona de Galaxy S8, a ajuns si in tara noastra.

Pret Bluboo S8 Romania » via eMag.ro »  975 Ron

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes