Reviews

Bluboo S3 review » pret pentru Romania, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Bluboo S3 review (4)La cateva zile de la lansarea oficiala a noului model BLUBOO D5 PRO, compania din China scoate pe piata un nou telefon interesant, care e drept, seamana foarte mult cu Samsung Galaxy S9. Cu aspect remarcabil si cu cateva specificatii surprinzator de puternice, noul model Bluboo S3 se remarca inainte de toate prin acumulatorul nedetasabil de 8.500 de miliamperi. Acest device are toate argumentele sa devina un best buy pe zona China si speram noi sa-l vedem „la fata”, cat mai repede, si in Romania. Daca nu sunteti inca familiarizat cu micutul producator din China, va recomandam sa aruncati o privire peste cele mai importante detalii legate de gama S de la BLUBOO:

Bluboo S3 review si pareri » noul terminal al companiei cu origini chineze este anuntat oficial pe site-ul producatorului. Fara indoiala, compania Bluboo nu putea rata oportunitatea de a-si lauda primul battery phone, insa rasfoindu-i specificatiile observam ca de aceasta data, se prea poate ca Bluboo sa nu se fi grabit sa-si laude „puiul”. Noul Bluboo S3 are multe argumente in favoarea sa, iar noi am incercat sa le asezam in ordine pentru dumneavoastra.

Bluboo S3 review: primul battery phone al producatorului are o baterie gigantica

Noul model Bluboo S3 se remarca, asa cum mentionam inca din startul articolului, prin bateria sa foarte mare. De altfel, terminalul va putea fi folosit pe post de powe-bank, ceea ce inseamna ca achizitionand acest device puteti incarca la nevoie cu energie si alte dispozitive (telefoane). Nu mai putin de 8.500 de miliamperi are giganticul acumulator de pe Bluboo S3, un acumulator compatibil cu tehnologia USB C, care -atentie- bifeaza un incredibil 3.0 in dreptul versiunii. Cu adevarat surprinzator acest amanunt si cu atat mai bine venit.

Bluboo S3 review (1)

Pentru cei mai putin initiati, faptul ca Bluboo S3 are port USB Type C (versiune 3.0) inseamna ca telefonul se va incarca intr-un timp mult mai scurt. Producatorul ne instiinteaza ca Bluboo S3 beneficiaza de fast Charging Pump Express, iar pentru o incarcare completa e nevoie de putin peste doua ore. Interesanta este si autonomia device-ului, daca aceasta va respecta evident promisiunile producatorului. Ei bine, daca iti vei cumpara noul Bluboo S3 ai putea beneficia pana la 90 de ore de autonomie in convorbiri si pana la 20 de ore de rulaj video. In standby, giganticul acumulator de pe Bluboo S3 duce pana la 42 de zile, adica mult peste o luna. Ceea ce suna spectaculos si foarte avantajos. Nu garantam ca informatiile oferite de producator se si respecta ad-literam, dar avem o promisiune care sper sa se respecte.

Bluboo S3 review: Android 8.1 Oreo la bord si ecran Full HD spectaculos

Cand il vezi pentru prima data, ramai din nou surprins. Pentru ca da, Bluboo S3 arata minunat! Telefonul impresioneaza frontal prin panelul in format 18:9 care ocupa aproape toata suprafata frontala. Aspectul ecran-corp ar fi conform producatorului de 91% ceea ce inseamna cea mai importanta realizare de pana acum a companiei Bluboo in acest sector. 6-inch are in diagonala ecranul cu rezolutie maxima Full HD + adica 2160 x 1080 pixeli. Acest ecran este protejat de sticla Corning Gorilla Glass si beneficiaza de tehnologie In – Cell. De precizat ca Bluboo S3 ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo!

Bluboo S3 review: procesor decent si nu mai putin de 4 GB RAM!

Performanta face cu certitudine diferenta, iar la acest capitol, Bluboo S3 nu sta tocmai rau. Ne asteptam sa nu se confirme chiar tot ceea ce anunta cu surle si trambite compania Bluboo, insa pe hartie totul arata foarte bine. Noul device al producatorului chinez are la bord un procesor octa-core de la Mediatek, model MT6750T, tactat la frecventa maxima de 1.5 Ghz si cuplat cu acceleratorul grafic, Mali T860.

Bluboo S3 review

Memoria RAM a device-ului este de 4 GB in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor atinge 64 de GB. Aceasta poate fi extinsa prin carduri de memorie de tip microSD, pana la maxim 256 GB.

Bluboo S3 review: dotari foto bune cu largul concurs al celor de la Samsung

Bluboo S3 foloseste senzori Samsung, atat pe spate cat si pe fata. Camera principala a dispozitivului are flash LED Dual, PDAF si capacitate de inregistrare la rezolutie Full HD. Cei doi senzori care anunta combinatia de efect duala a camerei principale au rezolutii de 21, respectiv 5 megapixeli si sunt produsi de gigantul Sud-Coreean.

Si frontal, Bluboo S3 are un senzor Samsung, de 13 megapixeli. Selfie-cam-ul modelului S3 poate filma la 88 de grade si se anunta un partener perfect pentru amatorii de selfie-uri si video calling.

Bluboo S3 review: dimensiuni, conectivitate, pret Romania

Bluboo S3 este un handset dual SIM dual Standby, capabil de conectivitate 4G LTE si VoLTE care cantareste 280 de grame. Destul de mult veti spune, dar pentru producatorul chinez nu este o surpriza, cu atat mai putin cu cat de aceasta data propune o mega baterie. Avem Wi-Fi 802.11 in standardele a/b/g/b/ac, Wi-Fi HotSpot, GPS cu AGPS si GLONASS pentru o mai buna pozitionare si tehnologie bluetooth v4.0.

Grosimea telefonului atinge 11.6 milimetri, iar latimea sa merge pana la 157.8 milimetri. Pe Bluboo S3 veti gasi giroscop, compass, scanner de amprente pe spate, dar si tehnologie Face ID. Nu lipseste din configuratia terminalului mufa pentru casti de 3.5 milimetri.

Stim ca va intereseaza foarte mult si acest capitol, astfel ca aflati ca Bluboo S3 costa in jur de 1000 de lei cu tot cu taxe incluse. Adica undeva la 190 de dolari. Il puteti gasi momentan pe site-ul Gearbest.com.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
Bluboo
Product Name
Bluboo S3
Price
$ 190