Stiri

Compania Bluboo pregateste spectaculosul phablet Bluboo S8 Plus

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Bluboo S8 Plus (2)Dupa ce a dat lovitura in acest an cu terminalul Bluboo S1, micuta companie chineza a lansat pe piata Bluboo S8, o clona de Samsung Galaxy S8, foarte bine primita de catre piata din China. Acum, la aproximativ doua luni distanta, aflam ca producatorul pregateste si o alta versiune a acestui device, una mai mare, denumita Bluboo S8 Plus.

Bluboo S8 Plus specificatii tehnice: ce oferta ne face producatorul

Samsung Galaxy S8 are un frate mai mare, denumit Galaxy S8 Plus. Evident, Bluboo S8 va avea la randu-i un frate mai mare, denumit Bluboo S8 Plus. Aceasta fraza, oricat de ciudat ar suna este cat se poate de veritabila si reala. Pentru ca Bluboo pregateste lansarea lui Bluboo S8 Plus pentru perioada urmatoare. Ce specificatii va avea aceasta clona de Galaxy S8 Plus? Aflam imediat!

Pentru inceput era usor de anticipat ca dispozitivul va avea un ecran mai mare. Bluboo S8 Plus vine prin urmare cu un display de 6-inch in diagonala, plus formatul deja traditional pentru 2017, 18:9 si rezolutie 1440×720 pixeli. Considerat un Infinity Screen, acest display va asigura tehnologie edge-to-edge, menita sa redea clipuri video si poze de cea mai buna calitate.

Bluboo S8 Plus

Mergand mai departe, aflam ca Bluboo S8 Plus va avea o memorie RAM de 4GB si o memorie nativa de 64 GB. Pare ceva normal pentru segmentul mid-range si o configuratie folositoare pentru a tine Bluboo pe linia de plutire si cu acest handset. Puterea telefonului va ajuta fara indoiala utilizatorul sa castige la nivel de multi-tasking.

Cel mai probabil, procesorul va fi un Helio X30 de la MediaTek, chipset care va fi tactat la frecventa de 2.8 Ghz. In ceea ce priveste autonomia, Bluboo S8 Plus se va baza pe un acumulator de 3.600 mAh cu tehnologie de incarcare rapida in spate. In sectorul foto, device-ul este pregatit cu o camera foto duala pe spate, camera echipata cu doi senzori de cate 16, respectiv 3 megapixeli.

Bluboo S8 Plus (3)

Utilizatorul va primi un focus mai accentuat, mai multe detalii si ceva mai mult contrast in comparatie cu modelul standard, Bluboo S8. De pe noul handset Bluboo, nu lipseste Android 7.0 Nougat, o versiune optimizata 360 OS v2.0.

Cand apare si cat va costa Bluboo S8 Plus?

Noul telefon al companiei chineze va fi probabil lansat in zilele urmatoare. Are de partea sa specificatii puternice, un design foarte atractiv si…un pret foarte mic. In mod normal, Bluboo S8 Plus va costa 179.99 dolari, dar in perioada urmatoare, de pre-comanda, device-ul va putea fi achizitionat cu doar 149.99 dolari. Mi se pare un pret absolut excelent! Mai multe detalii despre produs puteti gasi pe site-ul oficial Bluboo.

Summary
Compania Bluboo pregateste spectaculosul phablet Bluboo S8 Plus
Article Name
Compania Bluboo pregateste spectaculosul phablet Bluboo S8 Plus
Description
Dupa ce a lansat o clona de Galaxy S8, Bluboo pregateste si lansarea unei clone de Samsung Galaxy S8 Plus. Detalii despre Bluboo S8 Plus aici
Author
Publisher Name
Catmobile