Reviews

BLUBOO D5 Pro pret, specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Anul trecut compania BLUBOO lansa modelul Bluboo D1, un telefon de buget care bifa o prezenta importanta pe acest segment inainte ca producatorul sa lanseze modelele mai scumpe Bluboo S1 si Bluboo S8 Plus. Recent, am aflat de existenta unei clone de iPhone X de la acelasi producator (review Bluboo X), iar acum, suntem anuntati ca producatorul chinez lanseaza oficial telefonul BLUBOO D5 Pro, un device accesibil ca pret, care poate fi comandat si in Romania. Detalii, in cele ce urmeaza.

BLUBOO D5 Pro pret si disponibilitate

La precomanda, pe site-ul TomTop, BLUBOO D5 Pro costa 99.99 dolari. Perioada de precomanda a debutat in urma cu trei zile, iar device-ul poate fi comandat de pe acest site si in Romania. Taxa de transport este de 8 dolari pentru o livrare care se poate expedia intre 7 si 20 de zile lucratoare. Daca optati pentru livrarea „Expedited Shipping” si doriti ca BLUBOO D5 Pro sa ajunga mai repede astfel in posesia dumneavoastra, taxa de transport este de 24 de dolari (device-ul ajunge in doar 12 zile lucratoare). Dispozitivul este disponibil pe culori precum negru, rosu si albastru.

BLUBOO D5 Pro detalii oficiale, specificatii tehnice, pareri

BLUBOO D5 Pro este un smartphone de buget cu Android la bord. Este de fapt terminalul care anunta lansarea modelului BLUBOO D5, care foarte curand va primi de asemenea unda verde din partrea producatorului.

In materie de specificatii, BLUBOO D5 Pro este echipat cu un procesor MediaTek MT6737 pe 64 de biti, cuplat cu acceleratorul grafic ARM Mali – T720 MP2 de 550 Mhz. Acest chipset functioneaza alaturi de o memorie RAM de 3 GB si de o memorie nativa de 32 GB. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 256 GB prin carduri de memorie externa (microSD).

BLUBOO D5 Pro

Ecranul BLUBOO D5 Pro are o diagonala de 5.5 inch si se bazeaza pe tehnologia IPS si pe o rezolutie HD (1280 x 640 pixeli). Aspectul sau este evident unul 18:9, pentru ca BLUBOO D5 Pro sa se incadreze in trend. Constructia este una din sticla si metal, iar pe partea din spate avem o camera foto principala de 8 megapixeli cu blitz. Frontal, device-ul lasa o placuta impresie prin prezenta unui selfie – shooter de 13 megapixeli.

Acumulatorul telefonului are o capacitate de 2.700 de miliamperi si se presupune ca va asigura o autonomie de 14-18 ore la o utilizare normala.

BLUBOO D5 Pro (2)

In ceea ce priveste aspectul, chiar daca producatorul explica destul de convingator faptul ca BLUBOO D5 Pro are ecran in format 18:9, aceasta tehnologie pare inexistenta. Marginile telefonului sunt grosute, in special partea de jos a device-ului care este de-a dreptul groasa. In partea de jos descoperim si camera foto frontala de 13 megapixeli. Ecranul Full Screen lasa insa per total o imagine placuta pentru acesti bani. Pe spate avem senzor de amprente, camera principala de 8 megapixeli si inscriptia „Designed by Bluboo”. Pentru un telefon de buget cu acest pret, BLUBOO D5 Pro poate fi o alternativa interesanta. Suntem curiosi cum va arata modelul BLUBOO D5 care se aude ca ar fi putin diferit ca desgin si ceva mai spectaculos. Vom reveni cu detalii si despre acest device in curand.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
BLUBOO
Product Name
BLUBOO D5 Pro
Price
$ 99.99