Reviews

Blu Vivo X review » ecran de 6-inch, 4GB RAM, baterie de 4.010 mAh si procesor octa-core Helio P25

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Blu Vivo X review » Nu, nu este vorba despre un telefon marca Vivo Mobiles, ci despre un phablet mid-range foarte atractiv ca specificatii si pret. Telefonul apartine producatorului american BLU si a fost anuntat astazi oficial pentru piata din Statele Unite. Sanse destul de bune sa ajunga si in Europa, Spania fiind se pare prima tinta a companiei nord-americane.

Blu Vivo X review, prezentare, specificatii tehnice si pareri la prima vedere

249.99$. Atat costa noul Blu Vivo X, telefon care va putea fi achizitionat momentan de pe site-ul Amazon.com. Ce specificatii tehnice aduce Vivo X pentru aceasta suma? Aflam imediat.

BLU Vivo X

Noul BLU Vivo X

Telefonul se bazeaza pe un procesor rapid si eficient. Acesta ar trebui sa fie probabil primul detaliu care conteaza, iar modelul Helio P25, un octa-core capabil de la MediaTek se poate fi considerat o mare „bila alba” pentru acest device. Platforma atinge frecventa maxima de 2.6 Ghz si este cuplata de producatorul american cu 4GB memorie RAM si 64GB pentru stocarea de date.

Blu Vivo X se bazeaza pe un ecran cu diagonala foarte generoasa in format 18:9. Acest ecran este protejat de Corning Gorilla Glass 3 si este curbat. Diagonala sa atinge 6-inch, iar rezolutie este 1440 x 720 pixeli, adica un HD+ cum ii spun chinezii. Teoretic, imaginile ar trebui sa fie de calitate.

Din pacate, BLU n-a reusit sa puna Oreo pe acest dispozitiv, pe care il pregateste de la finalul anului trecut. Ar fi fost minunat daca Blu Vivo X avea si Oreo din fabrica, dar probabil ca va primi la un moment dat, update. Cu toate ca exista dubii pertinente in privinta asta, daca tinem cont de faptul ca update-urile anterioare ale BLU pe alte terminale, nu par niciodata sa vina la timp.

Avem senzor de amprente pe partea din spate a telefonului si slot pentru carduri microSD prin care vei putea extinde memoria nativa a telefonului cu inca 64 GB.

BLU VIVO X (3)

Sa trecem la sectorul foto, acolo unde acest telefon surprinde foarte placut. Smartphone-ul cu dimensiuni de phablet mizeaza pe patru camere foto, detaliu care pare sa justifice parca si mai mult, pretul de 250$ solicitat de producator. Avem doua camere pe fata si doua pe spate.

Citeste si: detalii despre BLU Life One X3

Camera selfie atrage indubitabil atentia: senzori de 20 si de 8 megapixeli, ceea ce suna excelent! Pe de alta parte, camera principala, de pe spatele telefonului, propune o combinatie de senzori de 13 si 5 megapixeli cu o excelenta apertura F/2.0. Outstanding, ar spune americanii! Si da, chiar este o performanta pentru un producator destul de mic, dar in plina ascensiune.

BLU VIVO X (4)

In ceea ce priveste acumulatorul, aflam inca o veste buna. Blu Vivo X mizeaza pe o baterie de 4.010 mAh, care vine in plus si cu tehnologie fast charging. Telefonul este dual sim si are port microUSB pentru incarcarea bateriei. Cantareste 188 de grame si are o grosime de 8.2 milimetri.

Aspectul pare sa fie unul placut. Ecranul are margini subtiri in lateral, dar destul de groase in partea de sus si de jos. Pe spate, avem combinatia camerei duale la vedere, senzorul de amprente si logoul BLU.

BLU VIVO X (2)

Una peste alta Blu Vivo X se anunta promitator. Teoretic, pentru mai putin de 1000 de lei, vei avea un telefon cu aspect atractiv (seamana izbitor cu OnePlus 5T), ecran mare in format 18:9, baterie buna, 4GB RAM si dotari foto peste medie. De apreciat camera foto pentru selfie-uri si video calling.

In lipsa unui test, nu pot recomanda achizitionarea telefonului Blu Vivo X, dar cert este ca la o prima vedere, pe hartie, phablet-ul mid-range pare sa faca banii solicitati de producator.

Fiti cu ochii pe amazon.com, acolo veti gasi acest handset disponibil. Vom reveni si noi cu alte detalii.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
BLU
Product Name
BLU Vivo X
Price
$ 249.99