Reviews, Stiri

BLU VIVO 8L smartphone cu super selfie camera de 20Mp, 3GB RAM si baterie de 4000 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania BLU a lansat pe piata un nou device din gama Vivo. Este vorba despre BLU VIVO 8L, un termninal mid-rangel, cu specificatii bune si design atractiv. Smartphone-ul poate fi achizitionat de pe site-ul amazon.com pentru 199 de dolari, echivalentul a peste 700 de lei, la data redactarii acestui articol. Un alt telefon interesant de la BLU despre care am scris in trecut este si Blu Vivo 8, partenerul de gama al acestui device.

BLU VIVO 8L specificatii tehnice si primele impresii

Noul BLU VIVO 8L este imbracat intr-o constructie eleganta din metal si foloseste 90% din suprafata corpului pentru a produce un efect estetic impunator. Ecranul beneficiaza de sticla curbata, aspect care sporeste impactul vizual pe care telefonul il are asupra celor care-l privesc.

BLU VIVO 8L (1)

Device-ul se bazeaza pe un procesor de la MediaTek. Este vorba despre chipset-ul MediaTek 6753, unul inferior modelului Helio P10 de pe Blu Vivo 8, construit pe o arhitecutra de 64 de biti si tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Chipset-ul are opt nuclee la bord si este cuplat cu 3GB memorie RAM. Capacitatea de stocare a datelor atinge 32 GB insa exista posibilitatea de extindere a memoriei native pana la 64 GB prin intermediul unui card extern. Placa video folosita de VIVO 8L este Mali T720 GPU.

Noul BLU VIVO 8L are un ecran aspectuos, cu o diagonala de 5.2 inch si rezolutie HD. Ecranul beneficiaza de protectie Corning Gorilla Glass si asigura o densitate a pixelilor de 277 pixeli per inch.

Unul dintre capitolele foarte puternice ale acestui smartphone mid-range de la BLU este compartimentul foto. BLU VIVO 8L se bazeaza pe o camera foto princpala de 13 megapixeli. Senzorul folosit este un senzor Sony IMX258, la care se adauga Led Flash-ul. Partea frontala in schimb ofera un Super Selfie Camera cu Flash si rezolutie de 20 de megapixeli!

BLU VIVO 8L

BLU VIVO 8L are o autonomie excelenta, datorita bateriei sale de 4000 de miliamperi, echipata cu tehnologie de incarcare rapida, Quick Charge. Smartphone-ul ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si beneficiaza de conectivitate de tip 4G LTE. Unul dintre aspectele importante pe care a insistat compania BLU este capacitatea video a telefonului, care beneficiaza de modul Beautified + prin care telefonul ofera utilizatorului mai multe efecte de ajustare a frumusetii clipului la nu mai putin de sapte niveluri. Importanta acestei functii este evidenta atat la nivel de selfie, cat si la nivelul videoclipurilor. Terminalul poate inregistra video in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda.

BLU VIVO 8L cantareste doar 161 de grame si are o grosime de 8 milimetri. Inaltimea sa atinge 150.5 milimetri, in timp ce latimea telefonului are 74.4 milimetri. VIVO 8L vine cu Bluetooth 4.1, Wi-Fi 2.4 Ghz/5Ghz (a/b/g/n), Hotspot, mufa pentru casti de 3.5 milimetri si microUSB v2.0. Mai multe detalii despre acest produs pe site-ul oficial al companiei BLU.

Cine este compania BLU

Compania BLUCompania BLU a fost infiintata in 2010 si isi are sediul central in Miami, Florida. Fondatorul ei este brazilianul Samuel Ohev-Zion, care conduce de altfel compania in acest moment in calitate de CEO. BLU (Bold Like Us) vinde de apoape 8 ani de zile telefoane mobile de tip smartphone cu Android si o serie interesanta de feature phones.

Printre cele mai cunoscute terminale lansate de producator se numara BLU Life One (editia din 2015) sau BLU Life 8 XL, ambele comercializate pe piata americana prin intermediul Amazon.com. Una dintre cele mai importante realizari ale producatorului este faptul ca BLU a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal Valencia Futbol Club, unul dintre cele mai titrate cluburi din prima liga spaniola de fotbal. Numele producatorului apare pe tricourile oficiale de joc ale gruparii levantine in sezonul 2017-2018.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 2 votes
Brand Name
BLU
Product Name
BLU VIVO 8L
Price
$ 199