Reviews, Stiri

Blu Vivo 8, smartphone 4G cu procesor deca – core si baterie de 4010 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Blu Vivo 8 este cea mai noua creatie pe piata smartphone a companiei nord-americane, BLU. Device-ul va fi disponibil pe piata din Statele Unite, dar surse din presa de specialitate de peste Ocean anunta ca in curand Blu Vivo 8 va fi disponibil si in Europa, cu precadere in Spania si Franta.

Cine este compania BLU

Compania BLUCompania BLU a fost infiintata in 2010 si isi are sediul central in Miami, Florida. Fondatorul ei este brazilianul Samuel Ohev-Zion, care conduce de altfel compania in acest moment in calitate de CEO. BLU (Bold Like Us) vinde de apoape 8 ani de zile telefoane mobile de tip smartphone cu Android si o serie interesanta de feature phones.

Printre cele mai cunoscute terminale lansate de producator se numara BLU Life One (editia din 2015) sau BLU Life 8 XL, ambele comercializate pe piata americana prin intermediul Amazon.com. Una dintre cele mai importante realizari ale producatorului este faptul ca BLU a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal Valencia Futbol Club, unul dintre cele mai titrate cluburi din prima liga spaniola de fotbal. Numele producatorului apare pe tricourile oficiale de joc ale gruparii levantine in sezonul 2017-2018.

Blu Vivo 8 specificatii tehnice: cum arata noua propunere a americanilor?

Blu Vivo 8 vine cu un ecran de 5.5 inch in diagonala plus rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli). Ecranul telefonului este protejat de sticla Corning Gorilla Glass si are forma curbata. Pentru BLU, este fara indoiala unul dintre cele mai atractive ecrane de acest tip pe care le-a prezentat pana acum pe piata.

Sub capota, noul Blu Vivo 8 ascunde un procesor deca-core Helio P10 de la Mediatek, procesor tactat la frecventa de 2.0 Ghz. Device-ulruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat in versiune stock, ceea ce reprezinta un inedit, dar important avantaj pentru utilizator. Blu Vivo 8 beneficiaza de senzor de amprente integrat in butonul Home si propune o configuratie care se bazeaza pe 4GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor.

Nu lipseste slotul pentru carduri microSD si nici portul USB. Avem Wi-Fi de cea mai noua generatie, bluetooth 4.0, GPS si conectivitate 4G. Blu Vivo 8 este un telefon dual -sim cu o baterie de 4010 mAh, care conform anuntului producatorului s-ar incarca in 90 de minute pana la 100%.

Blu Vivo 8

Dotarile foto par neasteptat de bune pe noul Blu Vivo 8, mai ales ca ambele camere beneficiaza de o apertura excelenta F/2.0. Camera principala are 13 megapixeli si vine cu autofocus, senzor Sony IMX 258, in timp ce camera frontala, pentru selfie-uri, vine cu o rezolutie de 16 megapixeli plus lentile 5P (la fel ca si pe camera principala)!

Blu Vivo 8 pret si disponibilitate

Noul Blu Vivo 8 este fara indoiala unul dintre cele mai atractive terminale pe care compania BLU le-a oferit pana acum pietei. Poate fi achizitionat pe culori precum auriu sau negru si este disponibil pentru 299.99 dolari pe site-ul Amazon.com. Compania producatoare asigura un discount de 100 de dolari intre 31 august si 1 septembrie celor interesati de Blu Vivo 8, astfel ca device-ul poate fi cumparat cu 199.99 $ in aceasta perioada.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
BLU
Product Name
Blu Vivo 8