Stiri

BLU Life One X3 specificatii tehnice si pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la BLU au inceput sa atraga controverse dupa controverse. Atat anul trecut, cat si in acest an, compania BLU a fost implicata in diverse probleme de securitate, iar in urma cu cateva saptamani, concernul din Florida a primit o serie de plangeri din partea utilizatorilor. Acestea se refereau la ultimul update al companiei de pe telefonul BLU Life One X2, care update se pare ca a afectat serios functionalitatea device-ului.

Iata ca la scurt timp distanta, cei de la BLU vin cu o solutie noua: BLU Life One X3, adica device-ul menit sa-i succeada lui Life One X2 si care spera cei de la BLU, va rezolva orice problema in materie de securitate si update-uri de securitate.

Specificatii BLU Life One X3

In octombrie, producatorul lansa pe piata BLU Vivo 8L, un device cu o constructie eleganta si cu 3 GB RAM la bord. Noul BLU Life One X3 va avea aceeasi memorie si teoretic ar urma sa asigure un nivel de performanta mai bun decat Life One X2.

BLU Life One X3

Cei de la BLU sunt recunoscuti pentru faptul ca aduc pe piata telefoane aproape mid-range cu preturi foarte mici. Chiar si-asa, chiar daca tinem cont de pret, nu ni se pare normal ca un device sa fie distrus de un simplu update. Evident, greseli pot exista, iar astfel de intamplari neplacute pot fi izolate, insa BLU cauta sa le repare si speram sa reuseasca.

E totusi putin ciudat ca BLU lanseaza un telefon nou in mijlocul unui dezastru. Si poate si mai ciudat ca il ofera drept inlocuitor (succesor). E ca si cum aceasta companie si-ar invita utilizatorii sa investeasca mai multi bani intr-un update. Pentru ca, la urma urmei, BLU Life One X3 nu arata cu mult mai bine decat predecesorul sau.

Ce specificatii ofera? Ei bine, BLU Life One X3 se bazeaza pe un procesor octa-core de la MediaTek, procesor tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Avem o memorie RAM de 3 GB si o capacitate de stocare a datelor de 32 GB. Camera foto principala are 13 megapixeli si o apertura F2.2, dar nu avem detalii despre camera frontala, care se poate sa fie duala sau se poate sa aiba doar 5 (poate 8) megapixeli. In schimb, acumulatorul de pe noul BLU Life One X3 va fi unul mai mare decat pe Life One X2. Pe acest nou device, bateria va avea o capacitate de 5000 de miliamperi. Nu exista un pret pentru acest telefon, dar foarte probabil va fi unul mic.

CINE ESTE COMPANIA BLU

Compania BLUCompania BLU a fost infiintata in 2010 si isi are sediul central in Miami, Florida. Fondatorul ei este brazilianul Samuel Ohev-Zion, care conduce de altfel compania in acest moment in calitate de CEO. BLU (Bold Like Us) vinde de apoape 8 ani de zile telefoane mobile de tip smartphone cu Android si o serie interesanta de feature phones.

Printre cele mai cunoscute terminale lansate de producator se numara BLU Life One (editia din 2015) sau BLU Life 8 XL, ambele comercializate pe piata americana prin intermediul Amazon.com. Una dintre cele mai importante realizari ale producatorului este faptul ca BLU a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal Valencia Futbol Club, unul dintre cele mai titrate cluburi din prima liga spaniola de fotbal. Numele producatorului apare pe tricourile oficiale de joc ale gruparii levantine in sezonul 2017-2018.

Summary
product image
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
BLU
Product Name
BLU Life One X3