Stiri

Blackview S8 » inca o clona de Galaxy S8

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Trendul telefoanelor cu display 18:9 merge inainte si mai toti producatorii importanti de pe piata chineza cauta sa lanseze astfel de dispozitive. Cei de la Blackview n-au dorit sa faca nota discordanta astfel ca ne fac o propunere interesanta, propunere care poata numele Blackview S8. Evident, telefonul este un fel de „clona” Samsung Galaxy S8, insa mai multe detalii despre acest device aflam in cele ce urmeaza.

Blackview S8 Widen Your Vision!

Blackview S8 inseamna display cu raport 18:9 si … patru camere foto. Device-ul se bazeza pe doua camere de tip Sony (principale) si alte doua pentru partea de selfie. Chiar daca stim deja ca vom avea patru senzori pe noul Blackview S8, nu stim prea multe detalii despre camera frontala a device-ului.

Blackview S8

Noul bezel-less al companiei chineze seamana cu Galaxy S8, dar fara doar si poate materialele folosite la constructia sa sunt diferite. Compania a asociat numele telefonului cu o puternica campanie de PR care promoveaza sintagma „primul smartphone bezel-less cu 4 camere foto”. Normal, trebuiau sa faca ceva distinct.

Teaser-ul pe care il puteti urmari mai jos vine din partea producatorului si este incarcat de sloganul: Widen your vision! Se pare ca acest model S8 va fi noul flagship al companiei, iar conform informatiilor din presa chineza, telefonul se va baza pe un ecran cu diagonala de 5.7″ in rezolutie HD + adica un fel de 1440 x 720 pixeli. Evident, ceea ce atrage atentia este raportul 18:9, iar faptul ca ecranul joaca un rol esential in aspectul general foarte placut al telefonului nu poate fi considerata o surpriza.

Constructia noului Blackview S8 este una slim, corpul este destul de compact, iar procesul de manevrabilitate se anunta unul usor. Cel putin asta ne lasa sa intelegem cei de la Blackview. Recunoscuti pentru telefoanele bune ca raport calitate-pret pe care le construiesc, dar si pentru gama rugged in care remarcam si noi in urma cu cateva luni Blackview BV8000 Pro (probabil cel mai puternic rugged al momentului), chinezii se lanseaza iata si pe noul trend bezel-less cu un telefon curajos si atractiv. Vom reveni cu detalii importante legate de specificatiile oficiale ale device-ului in perioada urmatoare.

Summary
Blackview S8 » inca o clona de Galaxy S8
Article Name
Blackview S8 » inca o clona de Galaxy S8
Description
Compania Blackview va lansa in curand noul Blackview S8 telefon cu ecran bezel - less si cu patru camere foto