Stiri

Blackview P6000 va avea o baterie mare si un ecran de 5.5 inch FullHD

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Telefoanele entry-level au crescut enorm chiar si la nivel de hardware in acest an. Pentru majoritatea cumparatorilor interesati de telefoane din aceasta gama insa, partea de autonomie ocupa un rol aproape esential.

In vara, undeva in luna iunie, cei de la Blackview, un producator chinez foarte prezent pe piata in acest an, au discutat pentru prima data despre modelul Blackview P6000. Asa cum ii spune numele si asa cum probabil anticipati, acest device ar urma sa aiba o baterie foarte mare.

De remarcat ca producatorul il anunta atunci ca pe un smartphone business, cu design slim si ecran curbat, plus o constructie atractiva cu finisaje de foarte buna calitate. Timpul a trecut peste Blackview, care intre timp a fost ocupata cu lansarea sau promovarea unor telefoane atractive asa cum sunt Blackview S8 sau super smartphone-ul rugged, Blackview BV8000 Pro.

Blackview P6000 specificatii tehnice

Si totusi, ce ar urma sa aduca acest terminal, Blackview P6000, pe langa bateria sa de mare capacitate.

Conform site-ului unite4buy, modelul Blackview P6000 va fi echipat cu un ecran de 5.5 inch in diagonala, ecran cu multi-touch in 10 puncte, sticla curbata si rezolutie 1920 x 1080 pixeli, adica Full HD. Acest ecran este capabil sa asigure o densitate a pixelilor de 401 pixeli per inch si un nivel de luminozitate stabilit la 460 cd/m2.

Blackview P6000

Daca este sa dam crezare site-ului citat mai sus, telefonul iese din sectorul entry-level daca luam in considerare platforma cu care este echipat. Conform unite4buy, Blackview P6000 ar avea sub capota un procesor Helio P25 de la MediaTek, chipset pe 64 de biti cu 8 nuclee Cortex A53 la bord. Informatia nu este insa confirmata asa ca va invitam sa o tratati cu rezervele de rigoare.

Cert in cazul acestui handset este ca el va incorpora un acumulator de 6180 miliamperi, de tip non-removable. Acest acumulator ar urma sa asigure o autonomie de pana la 6-7 zile in stanbdy si pana la 30 de ore in convorbiri.

Cand apare Blackview P6000

Smartphone-ul nu are o data de lansare oficiala, dar site-urile de specialitate din China sustin ca device-ul ar putea fi lansat undeva pe finalul acestei luni, pana in perioada Craciunului. Ramane de vazut daca Blackview P6000 este intr-adevar un telefon entry-level cu baterie mare sau un smartphone atractiv ca specificatii, dedicat sectorului business si incadrat undeva in sectorul mid-range premium. Vom reveni cu informatii despre el in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes