Stiri

Blackview P6 – armonia stilului si a parametrilor tehnici

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Blackview P6 este cea mai noua creatie a companiei chineze Blackview, dispune de un hardware potent, sistem dual-camera si un design cat se poate de elegant. Despre specificatiile sale, precum si alte detalii interesante legate de Blackview P6, in cele ce urmeaza.

Blackview P6 specificatii, imagini, detalii, pret

Blackview sustine ca a gasit reteta perfecta in acest an, combinand specificatiile excelente si aspectul foarte placut intr-un terminal pe care se pregateste sa-l „arunce” pe piata in perioada urmatoare. Producatorul chinez creste de la o luna la alta si pare incet, dar sigur, sa calce pe urmele celor de la Oppo si a mult mai celebrelor nume Meizu si Xiaomi.

Blackview P6 (2)

Dincolo de un aspect foarte elegant pentru un terminal care se vede ca este bine lucrat, Blackview P6 se remarca in primul rand prin procesorul sau octa-core. Este vorba despre un chipset MediaTek Helio P20 tactat la frecventa 2.3 Ghz. Alaturi de acesta functioneaza acceleratorul grafic GPU Mali T880 MP2, pentru ca in ceea ce priveste memoria, Blackview sa propuna o oferta la fel de atragatoare. Blackview P6 este sustinut de 6GB memorie RAM si asigura utilizatorilor un spatiu de stocare intern de 64 GB in versiunea standard. Acest spatiu de stocare, poate fi extins prin intermediul slotului pentru carduri microSD, asa ca viitorul utilizator Blackview P6 se poate declara super multumit.

Display-ul care contribuie din plin la aspectul elegant al terminalului este un IPS cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD. Acest ecran beneficiaza dincolo de rezolutia 1920×1080 si de protectie cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass. Apropos de protectie, puteti rasfoi oricand oferta noastra de huse Blackview, acolo unde cu siguranta in perioada urmatoare veti putea descoperi si huse atragatoare pentru acest model de telefon.

Dual-sim-ul pregatit de Blackview este un terminal 4G, care ne mai atrage atentia la alte doua capitole importante. In primul rand, trebuie mentionat ca Blackview P6 va rula din fabrica Android 7.0 Nougat, o veste excelenta pentru viitorii cumparatori ai handset-ului. In al doilea rand, dotarile foto ale P6 sunt excelente! Smartphone-ul de tip phablet propune o camera foto secundara (frontala) cu senzor de imagine de 8 megapixeli si lentile wide, in timp ce camera principala a dispozitivului este una duala! P6 de la Blackview are un senzor monocrom de 13 megapixeli si un alt senzor color de la Samsung tot de 13 megapixeli cu flash LED Dual-tone si PDAF. Dar, vine si capitolul „bomba”! Sau, cel putin asa l-as numi eu, pentru ca din perspectiva din care privesc eu lucrurile, specificatiile excelente ale acestui phablet sunt completate de o baterie impresionanta.

Blackview P6

Acumulatorul Blackview P6 are o capacitate de 6180 mAh (o noua baterie „gigant” pentru acest producator asa cum am descoperit si la modelul Blackview P2 Lite) si dispune de tehnologia fast charging, care teoretic ii va permite sa se incarce rapid, pana la 70% in mai putin de o ora. Excelent, nu? Conform primelor teste Antutu Benchmark, presa chineza sustine ca Blackview P6 a obtinut 71.000 de puncte, adica Blackview P6 sta ceva mai bine decat Xiaomi Redemi 4 Pro, Asus Zenfone 3 Zoom sau Meizu E2

Blackview P6 va costa conform informatiilor din aceeasi zona asiatica, undeva spre 250 de dolari. Nu este o suma tocmai mica, dar producatorul chinez a incercat sa sparga putin tiparele construind un phablet atragator, cu specificatii bune si cu un design solid. Daca zvonurile legate de acest dispozitiv se vor confirma, s-ar putea sa-l vedem si pe piata din Europa cat de curand.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview P6