Reviews, Stiri

Blackview P2 Lite smartphone cu 3GB memorie RAM si baterie de 6000 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Blackview P2 Lite continua drumul pe care l-a inceput Blackview prin terminalul Blackview P2 anul trecut. Noul model Blackview P2 Lite este insa ceva mai slab decat versiunea originala, chiar daca pastreaza acumulatorul impresionant de 6000 mAh. Despre compania chineza am discutat tot mai des in ultima perioada, pentru ca Blackview a inregistrat un progres important al valorii sale de piata pe finalul lui 2016, traversand probabil cea mai buna perioada a existentei sale. Dupa ce recent am analizat modelul A9 Pro (recenzie) a venit randul sa aruncam o privire si peste propunerea numita Blackview P2 Lite.

Blackview P2 Lite specificatii si opinii

Poate ca nu este la fel de bine echipat ca predecesorul sau, dar Blackview P2 Lite este un smartphone mid-range cu un pret avantajos si cu specificatii decente. Chinezii de la Blackview au decis sa il echipeze cu un procesor octa-core pe 64 de biti de la MediaTek, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Procesorul MT 6753 este unul tipic pentru gama mid-range si se va achita fara indoiala cu precizie de sarcinile sale. El este acompaniat de o memorie RAM de 3GB (destul de buna tinand cont de pretul terminalului) si de cei 32 de GB spatiu de stocare nativa.

Blackview P2 Lite smartphone cu 3GB memorie RAM si baterie de 6000 mAh 2

Fara discutie, elementul cel mai atractiv in cazul Blackview P2 Lite este acumulatorul acestui item, unul cu o capacitate impresionanta. Bateria acestui telefon are o capacitate de 6000 mAh si beneficiaza de doua tehnologii speciale si interesante:

  • – Tehnologia Quick Charge (care poate incarca acumulatorul Blackview P2 Lite in mai putin de 40 de minute cu pana la 50%)
  • – Tehnologia Reverse Charge (prin care Blackview P2 Lite poate incarca alte device-uri cu energie)

Acest acumulator se poate incarca prin portul USB type C 2.0. Phabletul are la bord un ecran convingator de 5.5 inch cu rezolutie Full HD. Pe spatele sau descoperim un senzor de amprente foarte util, prin care utilizatorul poate debloca terminalului in doar 0.1 secunde. Cel putin asta ne spune producatorul in fisa de prezentare a produsului. Afisajul beneficiaza de un strat de sticla curbata 2.5 D! Dotarile foto ale Blackview P2 Lite sunt decente, iar camera principala cu senzor de imagine marca Samsung de 13 megapixeli mi se pare chiar una interesanta. Ea are o apertura f/1.8 si beneficiaza de flash LED si sistem de focusare. Detaliile despre camera frontala par mai putin impresionante, dar mi se par satisfacatoare, in conditiile in care Blackview P2 Lite asigura utilizatorilor o camera cu senzor de imagine de 8 megapixeli.

Blackview P2 Lite smartphone cu 3GB memorie RAM si baterie de 6000 mAh

Dual-Sim-ul isi poate extinde capacitatea de stocare pana la 128 GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Blackview P2 Lite este un terminal 4G LTE cu optiuni de conectivitate multiple si importante, asa cum sunt Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, wi-fi direct, hotspot, GPS cu A-GPS, GLONASS si Bluetooth. Sistemul de operare pe care il ruleaza Blackview P2 Lite este Android 6.0 Marshmallow, dar producatorul a promis ca va asigura update la Android 7.0 Nougat.

Blackview P2 Lite pret si disponibilitate

Terminalul de tip phablet Blackview P2 Lite poate fi achitionat pe una din culorile, albastru, negru si auriu. Dimensiunile sale exacte sun 154.3 x 76.7 x 9.8, ceea ce certifica faptul ca nu avem de a face cu un terminal tocmai slim. Phabletul mid-range al celor de la Blackview asigura un climat tehnologic destul de favortabil pentru aceasta gama, ofera display Full HD, un procesor decent, o baterie impresionanta si o memorie RAM de 3GB care mi se pare suficienta pentru pretul final al device-ului care atinge suma de 140 de dolari (precomanda). Blackview P2 Lite poate fi achizitionat de pe site-ul Aliexpress.com pentru aceasta suma, insa tinand cont ca iti poti procura cu cateva zeci de dolari in plus un smartphone net superior asa cum este ZTE Axon 7 Mini, suma mi se pare destul de mare. In plus, Blackview P2 Lite nu beneficiaza nici de puterea predecesorului sau si nici nu are un brand puternic in spate. Blackview P2 Lite poate fi cumparat si de pe site-ul GearBest pentru suma de 166.72 dolari (Free Shipping in Romania).

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
BlackView
Product Name
Blackview P2 Lite
Price
$ 140