Reviews

Blackview BV9900 pareri, pret si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Avem un nou smartphone rugged pe piata. Se cheama Blackview BV9900 si vine de la un mic producator chinez, care in trecut a mai lansat astfel de terminale puternice, printre care si modele excelente ca Blackview BV9600 sau Blackview BV9700 Pro. Tot ceea ce trebuie sa stiti despre acest device, aflati in cele ce urmeaza.

Pareri si specificatii pentru Blackview BV9900. Smartphone rugged cu destule caracteristici interesante

Cred ca este pentru prima data de cand ne raportam la telefoane produse de compania Blackview cand putem spune ca producatorul chinez „a cam sarit calul”. Un smartphone rugged care sa coste peste 2.500 de lei mi se pare mult prea mult, iar cei de la Blackview au tinut cumva sa iasa in evidenta prin acest detaliu deloc placut. Dincolo de faptul ca vorbim totusi despre un telefon sub brandul Blackview, care nu este nicidecum unul atat de cunoscut precum Huawei, Xiaomi, Samsung sau Vivo, noul model rugged nu este nici atat de impresionant pe cat ne-am dori noi sa fie la aceasta suma.

Da, Blackview BV9900 are caracteristici bune, chiar de profil high-end, dar atunci cand cauti un telefon de acest tip, foarte probabil nu te va interesa durabilitatea sa, ci mai degraba aspectul,brandul si ulterior specificatiile tehnice. La primele doua capitole, Blackview sta prost. La cel de-al treilea, lucrurile sunt destul de ok.

Modelul este echipat cu o baterie foarte mare, de 4.380 de miliamperi, baterie care beneficiaza si de fast charging la 18W dar si de wireless charging la 10W. Avem un setup la nivelul camerelor destul de atractiv, mai ales pe camera principala acolo unde descoperim patru senzori de imagine. Primul are 48 de megapixeli, cel de-al doilea are 16 megapixeli, cel de-al treilea 5 megapixeli, iar ultimul, 2 megapixeli. Telefonul poate filma la rezolutie Ultra HD si vine in plus cu o camera selfie de 16 megapixeli.

La cei 14.2 mm grosime, nu vorbim nicidecum despre un telefon subtire, axat pe design. Bine, nici nu ne gandeam la asa ceva. In discutie este totusi un smartphone rugged, extrem de durabil, cu diverse tipuri de protectie precum IP68, IP69K sau MIL-STD-810G. Terminalul poate masura nivelul de umiditate sau nivelul radiatilor ultraviolete, are o carcasa cu rame groase si policarbonat durabil pe spate. Deasupra ecranului de 5.84-inch avem sticla Corning Gorilla Glass 5 si panou IPS. De remarcat ca raportul dintre ecran si corp ajunge la 83%, iar densitatea pixelilor este buna: 432 pixeli per inch.

Modelul Blackview BV9900 vine cu senzor de puls incorporat, dar si cu barometru si are o capacitate nativa de stocare a datelor de 256GB. Memoria RAM a telefonului este de 8GB, iar drumul sau spre performanta este asigurat de procesorul Helio P90 de la MediaTek, chipset care include doua nuclee Cortex A75 si alte 6 nuclee Cortex A55. Nu lipseste din peisajul tehnologic seria importanta de senzori, lumina, proximitate, giroscop, magnetic sau compass. Blackview BV9900 vine cu GPS si GLONASS, este dual SIM, are OTG, mufa audio de 3.5 mm pentru casti si ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie. Totodata, device-ul are buton SOS de urgenta si poate rula in game mode.

Dincolo de specificatiile importante pentru un telefon durabil, Blackview BV9900 nu este un telefon atat de impresionant incat sa coste peste 2500 de lei. Ne place, are cateva avantaje importante pentru pasionatii telefoanelor de profil, dar pretul il trage mult in jos. Tu ce parere ai? Scrie-ne in rubrica de comentarii parerea ta despre acest terminal si, impartaseste cu noi experienta ta cu telefoanele Blackview.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview BV9900