Reviews

Blackview BV 6000 review, pret si primele impresii

Home  »  Reviews

Laurentiu Ioan

acum 7 ani

Majoritatea telefoanelor de pe piata arata bine, au performante bune si atrag prin designul lor select. Totusi au un singur dezajantaj: sunt foarte fragile, o cadere de pe masa sau scapatul intr-o balta pot face device-ul inutilizabil. De aceea, unii producatori au creat o serie de telefoane rugged, ce pot suporta socuri destul de puternice, iar Blackview BV 6000 este unul dintre ele si il vom prezenta in acest review.

Blackview BV 6000 review, pret si primele impresii

Blackview BV 6000 este un clasic rugged, adica seamana cu primele telefoane scoase de CAT. Telefonul arata ca o nava spatiala, cu unghiurile si liniile sale, iar cele trei culori in care este oferit, galben, gri si albastru stau foarte bine pe el. Personal mi-a placut varianta galbena. Prinderea carcasei este asigurata de suruburi care sunt la vedere, iar tastele laterale sunt realizate din metal. BV 6000 ofera o senzatie aparte la folosire fiind de altfel si foarte usor pentru un rugged, avand doar 170 de grame. Telefonul beneficiaza de standardul IP68, ceea ce il face rezistent la apa si praf.

…. vezi acumulatori externi
Blackview BV 6000 este prevazut cu un display IPS LCD de 4,7 inci si o rezolutie de 1280×720 pixeli. Nu pare prea mult insa este destul, mai ales ca unghiurile de vizualizare sunt largi si lizibilitatea in lumina naturala este surprinzator de buna. Bineinteles, ecranul este protejat de Gorilla Glass 3.

Performante Blackview BV 6000

Performantele sunt ridicate, fiind partea high end in ceea ce priveste clasa din care BV 6000 face parte. Astfel avem un procesor octa-core de 2 GHz, un GPU Mali cu frecventa de 700 MHz si 3 GB memorie RAM. Sistemul de operare Android Marshmallow ruleaza impecabil pe acest device, neexistand lag. Spatiul de stocare intern este de 32 GB si poate fi extins cu inca 32 GB printr-un card microSD. Device-ul este compatibil 4G LTE, avand de asemenea si NFC. Camerele au rezolutia de 13 si 5 MP. Imaginile luate sunt calitative, insa mai multe persoane s-au plans ca microfonul nu inregistreaza cum trebuie in modul video. Un alt aspect care surprinde la BV 6000 este bateria, aceasta avand o capacitate de 4500 mAh, ceea ce ii confera o autonomie de aproximativ doua zile. Totusi timpul destul de mare de incarcare poate pune probleme unora care au nevoie de telefon permanent.

Blackview BV 6000 este un telefon perfect pentru persoanele care au activitati outdoor sau lucreaza in medii periculoase, gratie designului sau rezistent. Performantele sunt pe masura rezistentei, oferind un telefon echilibrat, totul la un pret de aproximativ 1200 de lei, facandu-l o alternativa budget foarte buna pentru telefoane gen CAT sau Samsung S7 Active(vezi review).

Blackview BV 6000 review, pret si primele impresii

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2 based on 6 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview BV 6000