Reviews

BlackShark 4S – specificatii tehnice si data de lansare

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

Potrivit presei internaționale, noul smartphone pentru gaming BlackShark 4S va fi anunțat pe 13 octombrie. Pe partea din spate va avea camerele aliniate sub formă orizontală. Mai multe detalii despre configurația sa internă, în cele ce urmează.

BlackShark 4S specificații tehnice

Compania BlackShark a anunțat în acest an modelele BlackShark 4 și BlackShark 4 Pro. Se pare că acum compania se pregătește să lanseze noul model BlackShark 4S, al treilea model al seriei.

Potrivit unei postări a companiei de pe site-ul Weibo, noul BlackShark 4S va fi anunțat oficial în China pe data de 13 ocotmbrie. Smartphone-ul va avea camerele de pe spate aliniate în formă orizontală. Producătorul nu a confirmat însă și ce alte specificații tehnice va avea noul telefon dedicat gaming-ului.

Totodată, se pare că și modelul BlackShark 4S Pro va fi lansat alături de modelul standard BlackShark 4S. Din zvonurile de pe piață, cele două telefoane vor avea procesor Qualcomm la bord, cel mai probabil Snapdragon 888 Plus, dar și încărcare rapidă la 120W. Modelul BlackShark 4S va avea un ecran de 144Hz cu același tip de încărcare rapidă ca și modelul Pro.

În ceea ce privește zona foto, telefoanele vor beneficia de un senzor de imagine principal de 64 de megapixeli, cu o cameră de 8 megapixeli (ultrawide sensor) și o a treia cameră de 5 megapixeli (macro sensor).

Ce specificații avea BlackShark 4

Black Shark 4 are un ecran Samsung E4 AMOLED FHD + de 6,67 inch cu rezoluție de ecran de 1080 x 2400 pixeli. Mai mult, afișajul are o rată de reîmprospătare de 144Hz, o rată de eșantionare tactilă de până la 720Hz, suport pentru tehnologia MEMC și o luminozitate de 1300 nits. Cu toate acestea, ecranul telefonului nu este sensibil la presiune.

Smartphone-ul este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 870 împreună cu GPU Adreno 650. În plus, telefonul este încărcat cu până la 12 GB RAM LPDDR5 în loc de 16 GB pe Pro și până la 256 GB opțiune de stocare UFS 3.1.

Pe partea frontală a camerei, Black Shark 4 are o configurație triplă a camerei cu o combinație a unui obiectiv primar de 48 de megapixeli cu diafragmă f / 1,8. În plus, există un obiectiv grandangular f / 2.2 de 8 megapixeli cu FoV de 120 de grade și un senzor macro de 5 megapixeli cu diafragmă f / 2.4. Pentru partea din față, există un shooter selfie de 20 megapixeli cu diafragmă f / 2.4.

Etichete:

BlackShark 4S