Stiri

Blackfriday la CatMobile: Ai reduceri de pana la 45% in perioada 15-16 noiembrie + Reclama Micutzu

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 4 ani

A inceput BlackFriday la CatMobile, cu reduceri de pana la 45% in perioada 15-16 noiembrie. O parte dintre ofertele cele mai interesante le gasesti mai jos.

BlackFriday la CatMobile

BlackFriday la CatMobile inseamna preturi mici si promotii extrem de avantajoase. Mii de produse de top la preturi reduse si suficient de multe variante in asa fel incat tu sa fii incantat. Preturi pe care nu le gasesti in nici o alta perioada din an si o lista impresionanta de oferte care te vor face fericit.

Poate ca esti unul dintre milioanele de romani care detin un telefon mobil de la Samsung, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume la aceasta ora. Ei bine, de BlackFriday la CatMobile ai reduceri importante la Huse Samsung de cea mai buna calitate. Indiferent de modelul tau de telefon, pe site-ul nostru gasesti orice iti doresti. Si, pentru ca e Black Friday, o poti face acum si la un pret mult mai atractiv. Profita de noi si de perioada 15-16 noiembrie si cumpara-ti acum o husa Samsung care sa te scoata in evidenta.

Rivalitatea dintre Samsung si Apple nu exista si la noi pe site. Nu facem diferente intre cele doua branduri de top, astfel ca te asteptam in aceeasi perioada cu reduceri atractive si la huse iPhone, din nou, indiferent de modelul tau de telefon. Spre exemplu, ai ocazia sa intri in posesia unei huse din silicon soft de cea mai buna calitate. Cumpara noua husa iPhone 11 Silicon Soft Touch la reducere de 21%. Testata deja de expertii nostri, aceasta husa are microfibra la interior, un design minimalist si iti protejeaza telefonul fara a-i schimba dimensiunile substantial. Ai mai jos, un video care te ajuta sa intelegi ce diferente pot aduce astfel de huse iPhone pentru telefonul tau.

Dar, BlackFriday la CatMobile vine si pentru posesorii de telefoane Huawei. Chiar astazi, un prieten m-a sunat la prima ora pentru a-i recomanda una dintre numeroasele noastre huse Huawei P30 Lite. Pentru ca ii stiu gusturile, i-am recomandat aceasta husa Huawei P30 Lite MSVII Ultraslim Back Cover, care primeste o reducere de 21% pe site-ul nostru. Sunt convins ca o sa-i placa si ca nu am dat gres. Este realizata din plastic dur, ofera acces facil la porturi si butoane si asigura totodata protectia spatelui si lateralelor smartphone-ului. De BlackFriday la CatMobile ai si alte reduceri importante la huse Huawei, asa ca nu ezita si arunca o privire peste ele.

Daca de BlackFriday iti cauti folii de protectie pentru telefoane, dar nu vrei sa cumperi orice fel de folii, iti recomand sa arunci o privire peste sectiunea folii de protectie de pe site-ul nostru, acolo unde de asemenea vei gasi cateva reduceri atractive, care te pot ajuta sa iei mai usor, o decizie.

Tot de BlackFriday la CatMobile avem reduceri de 15% la suporturi auto, care de care mai interesante. Si daca tot ai ajuns la categoria aceasta, nu ezita sa arunci o privire si peste ceea ce iti oferim in categoria car gadgets. Iti poti achizitiona acum un aspirator auto wireless sub forma de capsula care o sa permitp indepartarea rapida si usoara a resturilor si a prafului din locurile greu accesibile din interiorul automobilului tau. Ah si ca sa nu uit, arunca o privire peste ceea ce te sfatuieste Micutzu. Care si in acest an ti-a pregatit o mare suuurpriza 🙂