Stiri

BlackBerry ar putea intra pe piata de smartwatch-uri dupa acordul cu Timex

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

BlackBerry  Canadienii de la BlackBerry nu traverseaza cea mai buna perioada din istoria lor. Preluati de catre compania chineza TCL, cei de la BlackBerry s-au cam retras de pe piata de telefoane mobile, in sensul ca mai toate dispozitivele care vor fi lansate pe viitor vor avea brandul BlackBerry, dar vor fi practic creatii ale chinezilor. Canadienii au totusi planuri pentru piata de smartwatch-uri, iar noul acord cu grupul american Timex ne face sa credem ca vom vedea pe viitor ceasuri inteligente sub brand BlackBerry.

Smartwatch-uri de la BlackBerry? Cele doua companii neaga pentru moment!

Pentru ca a renuntat la productia de telefoane, cei de la BlackBerry cauta sa-si „ocupe timpul” cu altfel de produse, iar piata de ceasuri inteligente nu este deloc una de neglijat, cu toate ca nu mai are amploarea din anii trecuti.

BlackBerry si Timex au semnat un parteneriat zilele acestea prin care se asigura ca o parte dintre patentele de inventie ale celor doua branduri vor fi impartite.

Cu siguranta numele Timex va suna destul de cunoscut. Cine este de fapt Timex? Timex este o companie din Waterbury, Connecticut, care in 1944 a intrat in insolventa, fiind reformata ulterior sub numele de Timex Corporation. Din 2008, a fost achizitionata de Timex Group B.V fiind transformata in Timex Group USA. Concernul are peste 2000 de angajati, iar sloganul sau este: ” It takes a licking and keeps on ticking”.

Parteneriatul dintre compania canadiana si Timex nu a fost confirmat la nivel oficial in privinta viitoarelor smartwatch-uri, dar ambele companii au confirmat ca „se vor concentra impreuna pe dezvoltarea de noi oportunitati pe piata comunicatiilor mobile”. Un ceas inteligent dezvoltat de cele doua mari companii partenere ar putea fi lansat in vara anului viitor, anunta si presa canadiana.

Summary
BlackBerry ar putea intra pe piata de smartwatch-uri dupa acordul cu Timex
Article Name
BlackBerry ar putea intra pe piata de smartwatch-uri dupa acordul cu Timex
Description
BlackBerry si Timex ar putea scoate impreuna ceasuri inteligente incepand din vara viitoare dupa ce au semnat recent un parteneriat