Stiri

BlackBerry Priv nu va primi update la Oreo

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

BlackBerry PrivAlex Thurber, General Manager la BlackBerry Mobility Solutions a anuntat oficial ca smartphone-ul BlackBerry Priv nu va primi update la Android Oreo. Desi s-a vehiculat in ultima vreme aceasta posibilitate, device-ul nu a primit ok-ul din partea companiei canadiene. Priv a fost lansat cu Android 5.1.1 Lollipop (!) si s-a remarcat prin display-ul AMOLED de 5.43 inch cu rezolutie 2560 x 1440, memoria RAM mare (3Gb), procesorul Hexa core Snapdragon 808 si camera foto spate de 18 megapixeli.

BlackBerry Priv fara update la Oreo

Este unul dintre cele mai populare si bine vandute terminale ale companiei canadiene, dar BlackBerry Priv nu va primi update-ul asteptat de utilizatori catre Android 8.0 Oreo. Este a doua veste proasta pe care posesorii acestui terminal o primesc, dupa ce s-a confirmat deja ca Priv nu va face saltul nici macar spre Nougat.

Conform celor de la CrackBerry, General Manager-ul de la BlackBerry Mobility Solutions, Alex Thuerber a confirmat ca „este aproape imposibil sa unificam fortele tuturor partenerilor pentru a indeplini acest deziderat”.

Vestea nu ne ia neaparat prin surprindere, dar este destul de clar ca pentru BlackBerry Priv acest pas nefacut in fata poate insemna sfarsitul. Handset-ul a atins deja potentialul maxim al vanzarilor sustine presa nord-americana, astfel ca lucrurile pozitive ar putea sa stagneze pentru Priv. Cu toate acestea, acelasi Thurber a confirmat si faptul ca BlackBerry Priv va primi totusi toate update-urile de securitate de la BlackBerry alaturi de smartphone-urile DTEK.

In schimb, nu exista momentan informatii care sa ateste ca smartphone-urile DTEK, printre care DTEK 50 si DTEK 60 vor primi noul OS. Vestea buna o primesc insa utilizatorii BlackBerry KEYOne care va primi update-ul dorit catre Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare al celor de la Google.

Summary
BlackBerry Priv nu va primi update la Oreo
Article Name
BlackBerry Priv nu va primi update la Oreo
Description
Fanii si utilizatorii handsetului, BlackBerry Priv, primesc inca o veste proasta: terminalul nu face saltul nici catre Oreo nici catre Nougat