Reviews, Stiri

BlackBerry Motion a fost lansat oficial » pret, specificatii, design

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania TCL, detinatoarea drepturilor asupra brandului BlackBerry, a lansat oficial la Saptamana GITEX Tech din Dubai, noul BlackBerry Motion. Device-ul va fi disponibil in Orientul Mijlociu pentru inceput, dar ulterior va patrunde si pe alte piete. Ne asteptam la un pret de achizitie de 1600 – 1800 de lei pentru acest device.

Primele declaratii despre BlackBerry Motion

„Lansarea BlackBerry Motion ne permite sa diversificam gama noastre de produse, oferind utilizatorilor nostri experiente noi, in timp ce ramanem fideli principiilor noastre legate de intimitate, incredere si producativate, concepte care au transformat compania BlackBerry intr-o emblema pe aceasta piata in ultimii ani. BlackBerry Motion este un adaggio important pentru portofoliul companiei noastre si o piatra de temelie pentru viitorul nostru si al parteneriatelor pe care le avem in plan.” – Alain Lejeune, Global General Manager BlackBerry Mobile

„Inca odata, TCL Cummunication si-a indeplinit promisiunea si aduce pe piata un smartphone BlackBerry asa cum si-au dorit utilizatorii. Suntem convinsi ca toti clientii nostri vor fi constienti de importanta securitatii si productivitatii telefoanelor lor, dar in acelasi timp suntem siguri ca se vor bucura de noua experienta pe care o ofera BlackBerry Motion” – Alex Thurber, General Manager TCL

BlackBerry Motion primele impresii si specificatiile tehnice ale telefonului

Noul BlackBerry Motion beneficiaza de certificare IP67, prin care Motion device rezistent la contactul cu apa si praful. Telefonul are un ecran de 5.5 inch in diagonala cu rezolutie Full HD. Ecranul este unul anti zgarieturi si este incadrat de un rama din aluminiu pentru o mai mare protectie la utilizarea de zi cu zi.

BlackBerry Motion (2)

BlackBerry Motion are cea mai mare baterie disponibila pe un telefon marca BlackBerry. Acumulatorul noului smartphone are o capacitate de 4000 miliamperi si ofera o autonomie de pana la 32 ore plus. Atunci cand o incarcare a bateriei este necesara, telefonul foloseste functia Quick Charge 3.0 care asigura o incarcare de 50% in mai putin de 40 de minute, datorita portului USB Type C.

Motion ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat si asigura viitorilor utilizatori accesul la magazinul Google Play, urmand a primi lunar update-uri de securitate. Conform producatorului, BlackBerry Motion va primi chiar in acest an, update la Android 8.0 Oreo.

La fel ca si BlackBerry KEYOne, noul BlackBerry Motion este construit cu ideea de securitate la baza. Dar, vine in plus cu modul Personal Locker, o optiune prin care viitorul utilizator poate stoca documente sau poze care vor fi ascunse sub o parola cunoscuta doar de catre proprietarul telefonului. Acest modul permite utilizatorilor sa efectueze poze care vor fi stocare direct in sertarul privat. Conform producatorului, noul Motion este primul BlackBerry Dual SIM care va fi disponibil in Orientul Mijlociu.

BlackBerry Motion

Phabletul este motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon 624 cuplat cu 4 GB memorie RAM si sustinut de 32 GB pentru stocarea nativa de date. Aceasta memorie poate fi extinsa pana la 64 de GB printr-un card microSD. Pe partea din fata, telefonul are o camera foto cu rezolutie de 8 megapixeli, in timp ce camera principala a terminalului nu este duala, are 12 megapixeli si o apertura excelenta F/2.0. Senzorul de amprente este incorporat in butonul Home. Acesta din urma are logo-ul BlackBerry inscriptionat, un detaliu care producew un impact vizual mult mai placut.

Spatele phablet-ului arata foarte bine si descoperim si aici logo-ul companiei. Mufa pentru casti a terminalului este asezata in partea de jos, langa portul de incarcare Type C. BlackBerry Motion beneficiaza si de „o cheie pentru confortul utilizatorului” sau Convencience Key, prin care utilizatorul poate accesa mai usor cele mai utilizate aplicatii, functia bluetooth in-car sau BlackBerry Hub.

BlackBerry Motion specificatii cheie

  • Display: IPS LCD, 5.5 inch Full HD, (1080×1920), 401 ppi
  • Sistem de operare: Android 7.1 Nougat (*update la Oreo)
  • Chipset: Qualcomm MSM 8953 Snapdragon 625, octa core 2.0 Ghz
  • Placa Video: Adreno 506
  • Certificare IP: 67
  • Memorie RAM: 4GB
  • Memorie ROM: 32 GB (extensibila > 64 Gb)
  • Camera foto: principala 12 MP (f/2.0) phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash, Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama, 1080p@30fps; secundara: 8 MP
  • WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot
  • Bluetooth: 4.2, A2DP, EDR, LE
  • Acumulator: 4000 mAh
  • Senzor de amprente: frontal (*in butonul Home)

 

via: CrackBerry

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 3 votes
Brand Name
BlackBerry
Product Name
BlackBerry Motion