Reviews, Stiri

BlackBerry Mercury pret, review, posibile specificatii tehnice

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

BlackBerry se pregateste de lansarea modelului BlackBerry Mercury, un smartphone cu tastatura si ultimul dintre terminalele produse de compania canadiana al carui design va fi realizat fara sprijinul TCL. Ceea ce va urma dupa acest model va fi produs de compania amintita in timp ce canadienii, asa cum au anuntat, se vor axa pe partea software a dispozitivelor BlackBerry. Noul device al companiei va fi prezentat la targul de tehnologie de la Barcelona, targ care se va desfasura in luna februarie a acestui an in Catalunya, Spania.

BlackBerry Mercury review si specificatii

Nu se poate discuta inca despre un review amplu al terminalului pe care BlackBerry il va prezenta oficial in luna februarie a acestui an, insa putem sa ne bazam pe zvonurile de incredere care incep sa curga din presa nord-americana. Pe scurt, modelul BlackBerry Mercury va fi echipat cu tastatura fizica model QWERTY si va fi diferit de modelul BlackBerry Priv. Insa ceea ce surprinde este faptul ca tot mai multe surse aloca acestui dispozitiv denumirea de BlackBerry Press. Odata cu prezentarea oficiala a modelului in targul de la Barcelona vom lamuri insa si acest mister. Pana atunci sa aruncam o privire peste posibilele specificatii ale smartphone-ului produs de compania canadiana.

BlackBerry Mercury

BlackBerry Mercury

Fiind aproape sigur un smartphone mid-range, cel mai probabil BlackBerry Mercury se va baza pe un chipset Snapdragon din seria 600. Indiferent de sursa de informatie si indiferent de nivelul de speculatii, mai toate aceste surse inclina spre modelul Snapdragon 625, care se va baza pe o memorie de tip RAM de 3GB si pe 32 GB la capitolul spatiu de stocare. In schimb, presa britanica modifica putin asteptarile si lanseaza informatia conform careia, BlackBerry Mercury va fi un item cu specificatii high-end, ceea ce automat inseamna ca chipsetul va fi unul din serie 800, fie el Snapdragon 825 sau chiar Snapdragon 830. Totusi, este putin probabil acest context si destul de putin realizabil in contextul in care BlackBerry nu pare pregatita pentru lansarea unui smartphone high-end in aceasta perioada a anului.

Cert pare sa fie ca display-ul terminalului va fi unul Full HD pe format 4/3 in timp ce la capitolul camera foto, speculatiile merg de asemenea in mai multe sensuri. Anumite surse anunta o camera foto principala de 12 megapixeli, altele de 16 megapixeli. Nimic concret cel putin pana in acest moment legat de capitolul filmare si captare imagini, dar este de asteptat ca BlackBerry sa impuna un anumit standard smartphone-ului sau, la acest capitol. Conform site-ului digitaltrends, BlackBerry Mercury va beneficia de un sistem de operare nou: Android 7.0 Nougat.

BlackBerry Mercury pret si data de lansare

Data de lansare a noului smartphone al canadienilor este 25 februarie, o zi in care cel mai probabil BlackBerry va oferi o conferinta de presa. Nu se cunoaste deocamdata pretul cu care terminalul va fi comercializat si nici nu vom preciza o suma la intamplare pana cand nu vom avea detalii amanuntite sau macar o sursa credibila in acest sens. Daca esti interesat de achizitionarea de huse BlackBerry pentru telefonul tau, verifica oferta noastra de ultima ora.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
BlackBerry
Product Name
BlackBerry Mercury