Stiri

BlackBerry lanseaza trei telefoane la MWC

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Blackberry va lansa in perioada urmatoare nu mai putin de trei terminale noi pe piata. Cel mai probabil, unul dintre ele, sau chiar toate, ar urma sa fie prezentate la Mobile World Congress 2018, eveniment care va avea loc la Barcelona (Spania) intre 26 februarie si 1 martie.

BlackBerry pregateste Luna, Athena si Uni

Cei de la Blackberry lucreaza intens la trei smartphone-uri pe care le vor lansa se pare in prima jumatate a anului. Conform catorva surse de specialitate din media internationala, aceste trei telefoane au fost denumite: BlackBerry Luna, BlackBerry Athena si BlackBerry Uni.

Conform celor mai noi informatii, BlackBerry Uni va fi echipat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 si va avea versiuni de 6GB RAM, respectiv 8 GB RAM. Acest smartphone va avea o capacitate nativa de stocare a datelor de 64 GB si un ecran cu rezolutie 1620 x 1080 pixeli. Aproape sigur, din randarile online disponibile, BlackBerry Uni va arata aproape la fel ca BlackBerry Priv.

Blackberry(1)

Versiunea BlackBerry Athena va avea de asemenea variante de 6GB RAM si 8 GB RAM, plus 64 GB pentru stocarea de date. Pe finalul anului trecut s-a vehiculat ca brandul canadian, achizitionat intre timp de chinezi, pregateste deja un succesor pentru BlackBerry KEYone (denumit in anumite medii, BlackBerry KEYtwo). Ei bine, se pare ca acest model de telefon „Athena” va fi viitorul succesor al lui KEYone. Conform Letsgodigital, modelul care ar urma sa fie prezentat la Mobile World Congress din Spania va arata aproape la fel din punct de vedere al design-ului ca si predecesorul sau. Succesorul lui KEYone va fi echipat cu tastatura QWERTY iar display-ul sau suporta o rezolutie 1620 x 1080 pixeli. Indiciile conduc catre un ecran care va avea un aspect 3:2.

Smartphone-ul apare deja in baza de date a Geekbench, cu numarul de serie BBF100-1 si se pare ca are Android 8.0 Oreo pre-incarcat. „Athena” a obtinut in testul multi-core un scor de 4185 de puncte, in timp ce in testul single-core a bifat 1532 de puncte.

Ultimul model vehiculat ca va fi lansat de canadieni la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona va fi BlackBerry Luna (BBE100-1), care se asteapta sa fie un mod mid-range. Acest device va avea tastatura fizica.

La evenimentul din Catalunya, pe langa lansarile celor de la Blackberry asteptam si alte telefoane atractive asa cum sunt Nokia 7 Plus, LG V30s, seria ASUS Zenfone 5 series si chiar Samsung Galaxy S9.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes