Stiri

BlackBerry Athena apare online

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

S-a vehiculat intens faptul ca cei de la BlackBerry vor lansa in perioada urmatoare trei telefoane noi, cu linii de specificatii diferite si aspect distinct. Se prea poate sa fie asa (chiar daca evenimentul era anuntat pentru Mobile World Congress si nu s-a produs), insa pana la momentul adevarului, aflam detalii importante despre proiectul BlackBerry Athena, primul smartphone pe care compania il va lansa in aceasta perioada.

BlackBerry Athena primele detalii despre aspect si specificatii tehnice

Telefonul va fi lansat sub brandul BlackBerry insa in sine este o creatie a celor de la TCL, chinezii care detin in acest moment puternicul brand. Noul BlackBerry Athena va fi de fapt succesorul lui BlackBerry KEYone si va avea din cate ne putem da seama din primele imagini ajunge in mediul online, un look destul de similar. Conform celor mai recente randari ale celor de la SIPO, BlackBerry Athena va avea camera foto duala pe spate cu blitz led.

BlackBerry Athena

Stilul batranesc dar elegant de pe KEYone cu tastatura fizica QWERTY va putea fi revazut si pe noul BlackBerry Athena, detaliu care confirma faptul ca acest device este un succesor al cunoscutului smartphone de anul trecut. Logo-ul „BlackBerry” este evident pe partea din spate a device-ului, acolo unde putem observa intr-adevar si setup-ul dual de pe spatele terminalului. Butonul de volum si cel pentru pornirea si oprirea telefonului sunt plasate de producator in lateral, in timp ce in sens opus avem slot-ul pentru cartele.

BlackBerry Athena (2)

Conform informatiilor din presa chineza, BlackBerry Athena va avea un ecran in format 16:10, destul de inalt, cu tastatura QWERTY sub el, la fel ca si predecesorul sau. Partea de jos a device-ului gazduieste portul USB Type C, precum si un difuzor de tip grill si mufa pentru casti de 3.5 milimetri.

Se pare ca BlackBerry Athena va fi echipat cu un chipset mid-range foarte puternic, modelul Snapdragon 660 de la Qualcomm. Acest procesor va fi cuplat cu 8GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date.

Daca este sa dam crezare tuturor informatiilor sosite in aceasta perioada pe filiera chineza, BlackBerry Athena va fi intr-adevar lansat in aceasta perioada alaturi de alte doua smartphone-uri mid-range: BlackBerry Luna si BlackBerry Uni. Vom reveni si noi, in perioada urmatoare, cu mai multe informatii despre BlackBerry Athena si posibilii sai „parteneri” de gama.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes