Stiri

Serialele The Big Bang Theory si Young Sheldon la HBO Go

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

The Big Bang Theory si Young Sheldon intra pe platforma HBO Go Romania. Doua dintre cele mai in voga seriale ale momentului de peste Ocean pot fi vazute in Romania prin intermediul platformei online a HBO.

Serialele The Big Bang Theory si Young Sheldon la HBO Go

Sitcomul american regizat de Cuck Lorre si Bill Prady si premiat cu 54 de premii internationale printre care si Emmy a fost licentiat de HBO Romania. Atat productia care a ajuns la cel de-al unsprezecelea sezon, cat si spin-off-ul Young Sheldon (Tanarul Shledon) vor putea fi urmarite pe HBO Go, anunta Pagina de Media.

The Big Bang Theory va debuta pe platforma online a HBO in iulie cu primele sale doua sezoane. HBO anunta ca ulterior, in fiecare luna, serialul va primi cate doua sezoane noi lunar. In ceea ce priveste spin-off-ul, acesta se afla la primul sezon si intra pe HBO Go Romania incepand cu 1 iunie, de Ziua Copilului.

Actorul principal din The Big Bang Theory, Jim Parsons devine narator in seria care povesteste viata micutului Sheldon Cooper, eroul principal al serialului mama. Serialul se bucura deja de un succes neasteptat in Statele Unite. In alta ordine de idei, The Big Bang Theory nu si-a pierdut audienta nici in noul sezon, sitcom-ul fiind urmarit de peste 18 milioane de americani la ora de maxima audienta.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes