Stiri

Samsung ne rasfata. Avem beta pentru noul browser Samsung Internet Browser 9.0

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Stim cu totii ca binecunoscutul Google Chrome este unul dintre cele mai utilizate browsere pe telefonul mobil. Asta nu inseamna ca nu sunt si alte optiuni pe care le putem lua in calcul. Potrivit celor mai recente informatii de pe piata, Samsung vine acum cu o noua propunere de browser pentru utilizatorii sai, dar si pentru toti utilizatorii de telefoane Android.

Samsung Internet Browser 9.0

Daca te-ai saturat de Google Chrome sau alte browsere la fel de cunoscute, poate ca este vremea sa incerci browserul celor de la Samsung. Noul Samsung Internet Browser 9.0 este deja disponibil sub forma beta si aduce vesti importante pentru toti utilizatorii de telefoane Android.

 

Nu doar proprietarii de telefoane Samsung vor putea utiliza acest browser, ci toti ceilalti utilizatori care folosesc telefoane Android. Ba chiar, incepand cu Android 5.0 Lollipop ca sistem de operare. Samsung Internet Browser 9.0 este un browser care consuma putin, nu ocupa deloc mult spatiu, iar versiunea sa beta pare sa fie extrem de rapida.

Pentru ca din pacate, browserul celor de la Samsung nu a fost mereu un exemplu de rapiditate de-alungul timpului. Si nici din punct de vedere al optiunilor si functionalitatilor sale.

De aceasta data, Samsung Internet Browser 9.0 are aceste argumente de partea sa. Versiunea beta lansata pe piata include cateva noi optiuni remarcabile, iar browserul Samsung pare in sfarsit unul stabil. Practic, daca vei incerca Samsung Internet Browser 9.0 si vei renunta sa Chrome sau Firefox, de aceasta data nu vei mai pierde atat de multe detalii. Samsung Internet Browser 9.0 este simplu, intuitiv, si poate functiona foarte bine chiar si pe dispozitive cu memorie ceva mai mica.

Samsung Internet Browser 9

Samsung Internet Browser 9

 

Deja se vorbeste ca Android Pie este in lucru pentru Galaxy S9 si, ca de obicei, la fel si noua interfata Samsung Experience. A zecea versiune a sa aduce un design nou si, un browser nou: Samsung Internet Browser 9.0.

APK-ul Samsung Internet Browser 9.0 poate fi deja gasit online, iar foarte curand il vom descoperi si in Samsung Galaxy Apps si, evident, in Google Play.

Ce schimbari aduce Samsung Internet Browser 9.0

Conform celor de la AndroidPolice, cea mai importanta schimbare pe care o propune Samsung Internet Browser 9.0 este la nivel de viteza si de design.

Meniul nu mai este acum in partea superioara a ferestrei ci in partea de jos. Este de asemenea prezentat ca „un bloc” nu ca un meniu alungit, lasand optiunile cele mai des folosite la indemana oricarui utilizator.

Design-ul in sine este mult mai stilizat. Samsung Internet Browser 9.0 pare sa fie un aperitiv pe care Samsung il pregateste inainte de update-ul la Android Pie pe device-urile sale imporante. Era previzibil de altfel ca majoritatea aplicatiilor pre-instalate vor trece mai intai pe la salon pentru a se infrumuseta inainte de a-si actualiza aspectul. Printre ele si acest browser, care in plus aduce acum mai multa rapiditate in miscare si o mai mare eficienta. Asa ca nu strica sa-l luati in calcul daca ramaneti in pana de idei si solutii.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Internet Browser 9