Stiri

Barack Obama va avea o emisiune la Netflix

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Inca un motiv sa te abonezi la Netflix Romania in 2018. Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii Barack Obama se afla in negocieri avansate cu Netflix pentru a produce o emisiune, anunta surse din apropierea familiei Obama.

Conform celor de la The New York Times intelegerea dintre parti nu este finalizata, insa ea presupune continut exclusive asigurat de familia Obama pentru reteaua de streaming care aduna in acest moment aproape 118 milioane de abonati in intreaga lume. Numarul de episoade si formatul emisiunii nu a fost momentan decis, in ciuda speculatiilor din presa Americana.

Obama la Netflix din acest an.

Barack Obama, NetflixConform presei americane, fostul presedinte intentioneaza sa utilizeze emisiunile Netflix pentru a raspunde in mod direct, actualului președinte, Donald Trump sau criticilor conservatori, cu toate ca in mai toate aparitiile sale publice, Obama a avut o pozitie diferita de viziunea lui Trump si a republicanilor.

Sursele din apropierea presedintelui Obama sustin ca viitoarele emisiuni Netflix vor sublinia experiente de viata si diverse discursuri motivationale (inspirationale).

Cu toate acestea, trecerea familiei Obama la Netflix ar insemna, pe langa o lovitura puternica de imagine pentru cea mai puternica retea de streaming video si o uriasa oportunitate de comunicare pentru familia fostului presedinte.

Sau, daca vreti, o alternativa a democratilor la continutul pe care il ofera Fox News, o retea apropiata de Partidul Republican si actualul presedinte Donald Trump. Asta in conditiile in care Obama nu este la fel de vocal pe Twitter sau Facebook (destinate in special Fundatiei Obama), aplicatiile de Social Media unde impactul ar putea fi urias tinand cont ca fostul presedinte este urmarit de 101 milioane de oameni pe Twitter si de 55 de milioane de followers pe Facebook.

“Presedintele si doamna Obama au crezut intotdeauna in puterea povestilor adevarate care inspira oamenii” a explicat Eric Schultz, senior adviser al fostului presedinte, intr-o confirmare a discutiilor dintre Netflix si familia prezidentiala: “De-alungul vietii lor, ambii au crezut ca pot influenta oameni si ii pot face sa gandeasca diferit, sa fie mai buni, si sa incerce sa schimbe lumea intr-un loc mai bun. In ceea ce priveste planurile lor de viitor, presedintele si Doamna Obama vor continua sa-si spuna povestile pentru a putea fi cat mai des si mai tare auzite” a explicat aceeasi sursa.

Intr-o posibila idee de show, se spune ca Obama ar putea modera diverse conversatii, pe diverse subiecte legate de dreptul la vot, sanatate, imigrare, politica externa si asa mai departe, adica subiecte care au divizat in mare electoratul American in perioada mandatului Trump.

O alta idee se leaga de activitatea lui Michelle Obama, care ar putea gazdui o emisiune despre nutritie. Nu este exclusa sub nicio forma folosirea “brandului Obama” in productiile platformei, mai ales ca diverse seriale Netflix isi invart subiectul principal in jurul scenei politice americane.

Obama, Netflix

Presa Americana n-a aflat inca ce bani vor primi sotii Obama de pe urma acestei intelegeri, insa cu siguranta nu vor fi putini. Netflix a semnat de curand un contract pe cinci ani cu Ryan Murphy, fost la 21st Century Fox, pe care il platesc in aceasta perioada cu 300 de milioane de dolari. Afacerea pare sa fie deja profitabila, tinand cont ca Murphy este intre cei mai importanti producatori din industrie, poate chiar cel mai bine cotat la aceasta ora.

In acest moment, familia Obama isi scrie memoriile, pentru care se aude deja ca ar fi primit 60 de milioane de dolari, semn ca desi nu mai este presedintele Statelor Unite, Barack este o adevarata masinarie de facut bani. Barack Obama este considerat la nivel inalt unul dintre cei mai valorosi “oameni de discurs” din lume.

Summary
Barack Obama va avea o emisiune la Netflix
Article Name
Barack Obama va avea o emisiune la Netflix
Description
Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii Barack Obama ar urma sa aiba o emisiune pe Netflix incepand din 2018 anunta NY Times
Author
Publisher Name
Catmobile