Stiri

Autoritatile chineze au certificat Samsung Galaxy S8 Lite

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

La cateva saptamani distanta dupa ce si-a facut aparitia intr-un site de benchmark, modelul Samsung SM-GM8750 este tot mai aproape de lansarea oficiala, dupa ce a primit oficial si din partea TENAA autorizatia de comercializare pentru zona China. Modelul se presupune ca ar fi viitorul Samsung Galaxy S8 Lite, o ruda „ceva mai tanara” a modelului Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 Lite specificatii tehnice via TENAA

Daca ti-ai achizitionat nava amiral de anul trecut, poti verifica oferta noastra de huse Samsung Galaxy S8 si poti achizitiona inclusiv huse originale pentru acest model de telefon, la reducere. Daca n-ai facut-o sau nu ti-a permis bugetul sa o faci, primesti azi o veste buna: Samsung ar urma sa scoata pe piata o versiune „lite” a acestui model, ceea ce ar fi o lovitura puternica 👌.

Informatia n-au fost inca oficial confirmata, astfel ca este la nivel de zvon si trebuie privita ca atare. Cert este ca Samsung a obtinut autorizatiile necesare pentru modelul Samsung SM-G8750, despre care sud-coreenii scriu ca ar fi viitorul Samsung Galaxy S8 Lite.

A aparut chiar si o imagine cu acest device, care ne arata ca telefonul aduce foarte mult cu modelul de top de anul trecut. Pana si scannerul de amprente este in dreapta langa setup-ul foto, in timp ce pe modelul S9 din acest an, scannerul este plasat sub setup-ul foto. Este inca un indiciu care ne confirma faptul ca acest model va fi integrat in seria Galaxy S8.

La nivel de specificatii, TENAA, ultima autoritate care a dat unda verde acestui model in China, ne anunta ca Samsung Galaxy S8 Lite ar urma sa fie echipat cu un ecran de 5.8 -inch Infinity Display, cu rezolutie Full HD+, adica 2220 x 1080 pixeli. Device-ul va avea la bord cel mai puternic chipset mid-range de pe piata, rapidul Qualcomm Snapdragon 660, un octa-core cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 512 GPU.

Samsung Galaxy S8 Lite

Producatorul aloca Samsung Galaxy S8 Lite 4 GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date. La fel ca si celelalte device-uri din serie, Samsung Galaxy S8 Lite va avea si slot pentru carduri de memorie externa, care permit extinderea acesteia pana la 256 Gb.

Tot via TENAA, aflam ca Samsung Galaxy S8 Lite va rula din fabrica Android 8.0 Oreo si va fi rezistent la apa si praf (telefonul este certificat IP). Noul model mid-range va fi echipat cu camera foto de 16 megapixeli pe spate si cu o alta de 8 megapixeli pe fata.

Acumulatorul va avea o capacitate de 3.000 de miliamperi si va fi sustinut de o tehnologie de incarare rapida. Din datele TENAA reise ca Samsung Galaxy S8 Lite va avea capacitate 4G VoLTE, acces la tehnologii moderne precum WiFi, Bluetooth v5.0 si NFC, dar si optiunea GPS. Vom reveni cu detalii despre acest model de telefon in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes