Reviews, Stiri

Asus Zenfone Zoom S ajunge in Europa: pret, specificatii, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Asus Zenfone Zoom S sau asa cum mai este el cunoscut Asus Zenfone 3 Zoom ZE553KL , va ajunge in sfarsit in Europa incepand cu data de 7 iulie. Conform primelor informatii oferite de site-ul GSMArena, noul model Asus Zenfone Zoom S va fi disponibil pe culoarea neagra pentru inceput in Olanda. Pretul de achizitie al acestui dispozitiv este de 469 euro.

Asus Zenfone Zoom S specificatii

Pe site-ul nostru ati putut citi recent detalii despre lansarea Asus ZenFone Pegasus 4A, un telefon de buget cu camera foto duala destul de interesant. Astazi avem parte de un alt protagonist din partea companiei asiatice, un mod cunoscut dincolo de granitele Europei, dar care ajunge in aceasta zona abia in aceasta perioada.

Asus Zenfone Zoom S a fost anuntat in luna ianuarie a acestui an, insa nu se cunostea data exacta la care terminalul va ajunge in zona europeana. Modelul este unul foarte interesant, cu un design elegant si cateva specificatii foarte bune pentru clasa mid-range.

Asus Zenfone Zoom S (2)

Din pacate, Asus Zenfone Zoom S ruleaza doar Android 6.0.1 Marshmallow si nu exista pentru moment informatii referitoare la o trecere spre Nougat. Evident insa, terminalul se bazeaza si pe interfata Asus ZenUI. Zoom S masoara doar 8 milimetri grosime si beneficiaza de un ecran AMOLED capacitiv in 16 milioane de culori. Diagonala ecranului atinge 5.5 inch, iar rezolutia este una excelenta: Full HD (1920×1080 pixeli). De remarcat si faptul ca Asus Zenfone Zoom S beneficiaza de protectie Corning Gorilla Glass 5 pentru ecranul sau. Important de precizat: smartphone-ul are un raport ecran – corp excelent (70.2%) si o buna densitate a pixelilor (441 pixeli per inch).

Terminalul de tip phablet este motorizat de un procesor marca Qualcomm, in speta MSM 8953 Snapdragon 625. Acest octa-core este tactat la frecventa de 2.0 Ghz si se bazeaza pe opt nuclee Cortex A53. Placa video este un model Adreno 506, ceea ce spune multe despre calitatea dispozitivului si potenta sa.

Asus Zenfone Zoom S se bazeaza pe o memorie RAM de 4GB asociata cu 32/64/128 GB spatiu de stocare a datelor in functie de versiune. Avem la dispozitie insa si un slot pentru carduri microSD, astfel ca aceasta capacitate de stocare a datelor poate fi extinsa pana la 256 GB.

Asus Zenfone Zoom S (3)

Noul model Asus Zenfone Zoom S beneficiaza de un sistem foto performant, care cu siguranta va atrage atentia doritorilor. De altfel, felul in care Zoom S a fost echipat la acest capitol ne face sa credem ca modelul vizeaza in mod special (sau primordial) amatorii de fotografie. Phablet-ul incorporeaza o camera foto duala cu senzor principal de 12 megapixeli (model Sony IMX362 cu apertura excelenta f/1.7) si un al doilea senzor (secundar) cu rezolutie 12 megapixeli plus zoom 12x si zoom optic 2.3x. Amatorii de selfie-uri se vor baza pe o camera frontala cu senzor de imagine de 13 megapixeli plus apertura foarte buna: f/2.0. La acest capitol, Asus Zenfone Zoom S sta absolut perfect pentru un mid-range.

Cei de la ASUS s-au gandit intens la cat de mult vor solicita aceste specificatii puternice, terminalul, astfel ca modelul Asus Zenfone Zoom S va beneficia de o baterie cu capacitate foarte generoasa: 5000 miliamperi! Acest acumulator, pare pregatit sa asigure o autonomie de minim doua zile de functionare.

Asus Zenfone Zoom S se mai bazeaza pe USB Type C si USB on-the-go, pe functie bluetooth de ultima generatie, senzor de amprenta montat pe partea din fata, accelerometru, gyroscop, senzor de proximitate si compass.

Asus Zenfone Zoom S

Modelul va putea fi achizitionat in principiu pe culoarea neagra, dar nu este exclus sa-l vedem cat de curand in Europa si pe culori ca argintiu glaciar sau roz auriu. Asus Zenfone Zoom S este un mid-range puternic, impunator pe partea foto, cu caracteristici puternice si cu un minus evident pentru lipsa Nougat-ului. Pretul mi se pare putin cam piperat, dar pentru ceea ce taiwanezii de la ASUS au dorit de la acest device, Marshmallow nu este o solutie tocmai eronata.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Asus
Product Name
Asus Zenfone Zoom S
Price
Euro 469