Reviews, Stiri

Asus Zenfone Max M1 lansat oficial: pret, specificatii, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Asus Zenfone Max M1 sau Asus Zenfone Max (M1) ZB555KL este un device pe care l-am anuntat si noi inca din noiembrie pe blogul catmobile.ro. Taiwanezii au lansat acest dispozitiv si la Mobile World Congress sub denumirea Asus Zenfone Max M1 ZB555KL. Ne vom referi la el, in cele ce urmeaza, cu denumirea scurta, Asus Zenfone Max M1.

Asus Zenfone Max M1 vine cu Oreo si ecran 18:9

Noua propunere de pe sectorul mid-range a celor de la Asus face parte din seria de telefoane atractive pe care producatorul le-a lansat la Barcelona. Puteti gasi toate detaliile pe blogul nostru:

review ASUS Zenfone 5Z
review ASUS Zenfone 5 Lite
review ASUS Zenfone 5

Cea de-a patra propunere de la Mobile World Congress se cheama Asus Zenfone Max M1. Este un telefon similar cu modelul Asus Zenfone Max Plus M1 pe care producatorul l-a anuntat in Rusia in 2017.

Asus Zenfone Max M1

Totodata, prin acest telefon, taiwanezii isi maresc portofoliul de telefoane cu ecrane in format 18:9.

Asus Zenfone Max M1 se bazeaza pe un astfel de ecran, are un design slim si imbraca frontal o eleganta sticla curbata de tip 2.5D. Noul mid-range ASUS ruleaza direct din fabrica, Android 8.0 Oreo, customizat cu interfata proprietara, Asus ZenUI 5.0 si are un raport ecran-corp foarte bun (83%).

Asus Zenfone Max M1 impresioneaza placut prin ecranul sau cu tehnologie IPS LCD de 5.5-inch in diagonala. Rezolutia sa este HD + (adica 1440 x 720 pixeli) iar densitatea pixelilor atinge 245 pixeli per inch.

Doua procesoare, in functie de versiune

Si acest device va avea doua tipuri de procesoare diferite in functia de aria in care va ajunge. Spre deosebire de versiuniea Zenfone Max Plus (M1), acest device nu are procesor MediaTek la bord, ci Qualcomm. Cele doua procesoare sunt:

  • – Qualcomm Snapdragon 425 de 1.4 Ghz, cu placa video Adreno 308. Acest chipset este un quad core pe 16GB RAM si 32 GB ROM
  • – Qualcomm Snapdragon 430 de 1.4 Ghz, cu placa video Adreno 505. Acest chispet este un octa-core pe 16 GB RAM si 32 GB ROM.

Practic, Asus Zenfone Max M1 ZB555KL are doua versiuni pe piata, una dintre ele fiind un entry level de buget, iar cea de-a doua un mid-range.

Indiferent de versiune, Asus Zenfone Max M1 are sistem dual de camere

Camera principala a device-ului beneficiaza de un unghi de filmare la 120 de grade si de o diafragma F2.0 de buna calitate. Perechea de senzori este duala si formata dintr-un senzor de 13 megapixeli (cel mai probabil Sony) si un senzor de 8 megapixeli.

Asus Zenfone Max M1 (1)

Avem stabilizare de imagine pe aceasta camera si posibilitate de inregistrare video la rezolutie Full HD. Camera frontala are doar 8 megapixeli, stabilizare de imagine si diafragma mai slabuta, F2.2.

Autonomie de calitate

Asus Zenfone Max M1 va avea o autonomie foarte buna. Telefonul beneficiaza de tehnologia reverse Charging, dar si de Asus Power Master. Capacitatea acumulatorului este de 4000 de miliamperi.

Recunoastere faciala

Conform fisei oficiale, Asus Zenfone Max M1 se bucura de recunoastere faciala. Tehnologia Face Unlock permite deblocarea faciala a telefonului! Max M1 „simte” 4G, este dual SIM, are mufa jack 3.5 mm pentru casti, Wi-Fi direct, microUSB 2.0 si GPS cu GLONASS.

Pret Asus Zenfone Max M1

Conform primelor informatii, versiunea ceva mai putin potenta, bazata pe Snapdragon 425 costa aproximativ 230 de dolari, ceea ce pare sa fie o suma maricica pentru acest dispozitiv.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Asus
Product Name
Asus Zenfone Max M1