Stiri

Asus Zenfone Max 2016 review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Asus Zenfone Max 2016 – See your world with ultimate energy

Asus smartphone » Android smartphone » Display 5.5″ IPS capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth

Asus a lansat prima varianta de Asus Zenfone Max la inceputul acestui an, acest terminal incadrandu-se la gama budget si avand performante decente. Dupa cateva luni, mai precis pe 23 mai, producatorul a scos pe piata varianta imbunatatita de Asus Zenfone Max, adaugand un chipset mai evoluat si oferind mai multe optiuni decat la predecesor.

Asus Zenfone Max ZC550KL (2016) »» Asus smartphone » Android smartphone » Display 5.5″ IPS capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Constructia carcasei urmeaza liniile cu care Asus ne-a obisnuit, fara insa a scade calitatea. Carcasa este in intregime din plastic, marginea dand senzatia de metal, iar capacul din spate este acoperit cu un cauciuc texturat ce nu permite alunecarea si este foarte confortabil. Butoanele power si volume sunt plasate pe laterala din dreapta, iar pe partea frontala avem butoanele de navigatie in partea de jos a ecranului. Greutatea de 202 grame contribuie la senzatia de bine construit.

Zenfone Max este mai performant decat varianta precedenta, fiind dotat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 615, ce are un procesor octa-core tactat la 1.5 GHZ. Impreuna cu 2 GB RAM si spatiul intern de 32 GB acest telefon ruleaza aplicatii destul de solicitante cu lag minim, iar sistemul de operare Android Marshmallow vine preinstalat, nemaifiind nevoie de upgrade. De asemenea memoria poate fi extinsa cu inca 64 GB cu un card microSD ce are un slot dedicat in interiorul device-ului. Interfata ZenUI este integrata in sistem, oferind full customisation si o experienta aparte.

? Cauta husa si accesorii pentru Asus Zenfone Max ZC550KL (2016) » catmobile.ro

Noua varianta are acelasi display de 5.5 inci cu rezolutia de 720×1280 pixeli. Pentru a reduce costurile s-a optat pentru tehnologia TFT LCD, iar protectia este asigurata de Corning Gorilla Glass 4. Culorile sunt decente, unghiurile de vizualizare sunt si ele acceptabile, iar Bluelight Filter-ul oferit de ZenUI permite utilizatorului sa se uite la ecran o perioada mai mare de timp fara a-i obosi vederea. Sticla care acopera partea frontala a device-ului este acoperita cu un strat oleofobic, care nu permite urmelor de degete sa ramana pe suprafata ei.
Camera este dotata cu un senzor de 13 megapixeli si marimea diafragmei este f/2.0. Autofocusul laser permite focalizarea imaginii in 0.03 secunde, iar impreuna cu Asus Pixel Master 2.0 si blitul dual-led pozele facute au o calitate superioara. Camera de selfie este de 5 megapixeli avand aceeasi diafragma f/2.0. Optiunile softului camerelor include: HDR, beautification, panorama, super resolution, slow motion sau night mode.

? Cauta husa si accesorii pentru Asus Zenfone Max ZC550KL (2016) » catmobile.ro

Greutatea de 202 grame se datoreaza bateriei integrate in telefon, ea avand capacitatea de 5000 mAh. Astfel Zenfone Max are o autonomie superioara, aceasta fiind marita de Power Saving-ul integrat in sistem. Pachetul contine si un cablu OTG, insa din pacate acest telefon nu beneficiaza de fast charging, ceea ce inseamna ca pentru o incarcare completa trebuie sa asteptam in jur de 6 ore.
Zenfone Max 2016 se prezinta ca fiind un telefon stabil si performant pentru clasa de pret din care face parte. La parti bune avem capacitatea bateriei, chipsetul performant si designul centrat pe utilitate. Totusi exista si parti mai putin bune, acestea fiind: lipsa fast charging, display-ul care putea fi mai evoluat si camera de performante average.

Surse: dnindia.com | ndtv.com | news18.com | techtolead.com | firstpost.com

Summary
Asus Zenfone Max 2016
Article Name
Asus Zenfone Max 2016
Description
Asus Zenfone Max ZC550KL (2016) »» Asus smartphone » Android smartphone » Display 5.5″ IPS capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo