Reviews, Stiri

Asus Zenfone Live L1 cu Android Go oficial in Indonezia

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Asus Zenfone Live L1 cu Android Go oficial in Indonezia »» Compania ASUS a lansat oficial in Indonezia un telefon de buget care va rula sistemul de operare Android Go. Despre acest device vom discuta in cele ce urmeaza. Puteti arunca o privire peste prezentarile celorlalte terminale din seria Zenfone lansate in acest an:

Asus Zenfone Live L1 introdus oficial in Indonezia: specificatii tehnice si pareri

Noul terminal Asus Zenfone Live L1 va fi disponibil pe culori precum roz, negru, albastru si alb. Pentru moment, device-ul va fi disponibil doar in zona Indonezia si nu exista alte informatii legate de viitoarea sa disponibilitate pe alte piete.

La nivel de configuratie, telefonul nu se prezinta tocmai rau. Tinand cont de faptul ca este inscris in programul Android Go, modelul Asus Zenfone Live L1 are si alte cateva avantaje la nivel de specificatii, raportandu-ne la pretul de achizitie, care cel mai probabil va fi unul mai mult decat rezonabil.

Asus Zenfone Live L1

Asus Zenfone Live L1 are ecran de 5.5-inch cu rezolutie HD+ (1440 x 720 px) plus aspect 18:9. Sub capota, ASUS a optat pentru un procesor marca Qualcomm, model Snapdragon 425. Este vorba despre un quad-core de 1.4 Ghz, pe care producatorul l-a alaturat acceleratorului grafic Adreno 308 GPU.

Pentru Asus Zenfone Live L1 vor exista doua versiuni diferite de memorie. Una dintre versiuni va avea 1 GB RAM, iar cea de-a doua versiune se va baza pe 2 GB RAM. Ambele vor avea insa la dispozitie doar 16 GB pentru stocarea de date, capacitate care, ce e drept, va putea fi extinsa pana la 2 TB prin carduri de memorie externa.

Diferenta esentiala dintre versiuni pe partea de software incepe de aici. Versiunea mai blanda, de 1 GB RAM, va rula Android Oreo Go Edition, in timp ce versiunea mai puternica, de 2 GB RAM, se va baza pe Oreo cu interfata ZenUI 5.0.

In sectorul foto, terminalul va avea o configuratie decenta, cu o camera principala simpla de 13 megapixeli cu PDAF si LED Flash plus o camera frontala de 5 megapixeli, pentru selfie-uri si sesiuni de video calling. Smartphone-ul va beneficia de deblocare faciala, indiferent de versiune, o deblocare faciala de tip Android.

In afara acestor specificatii, modelul Asus Zenfone Live L1 va avea o baterie de 3.000 de miliamperi, mufa pentru casti de 3.5 milimetri si tehnologie 4G VoLTE. Vom reveni cu detalii asupra posibilei sale aparitii in Europa, precum si a pretului de achizitie al telefonului.

Summary
product image
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Asus
Product Name
Asus Zenfone Live L1