Stiri

Asus Zenfone 5z va avea procesor Snapdragon 845 si 6GB RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Ceva mai devreme in timpul acestei luni, au aparut tot felul de speculatii referitoare la gama Zenfone 5 pe care compania ASUS o pregateste pentru aceasta perioada a anului.

Taiwanezii au confirmat deja faptul ca vor fi prezenti la Mobile World Congress 2018, acolo unde vor lansa pe piata cel putin 2-3 telefoane foarte atractive. Bazandu-ne pe speculatiile din ultima perioada, ASUS Zenfone 5 Max va fi printre aceste handset-uri, la fel si ASUS Zenfone 5z.

Daca primul se va baza pe o platforma Snapdragon 636, se pare ca Asus Zenfone 5z va miza tot pe un procesor Qualcomm, dar unul premium. Snapdragon 845 va propulsa acest telefon spre performanta, iar informatia pare sa se confirme din mai multe surse, in ultimele zile.

Asus Zenfone 5z vine cu 6GB RAM si Snapdragon 845

In AnTuTu apare deja un nou model de telefon de la ASUS, telefon cu numarul Z01RD. Nu exista o confirmare oficiala in privinta sa, astfel ca n-am putea spune cu certitudine ca acest model este de fapt Asus Zenfone 5z, insa sansele sunt destul de mari.

Handset-ul are un display de tip all-screen iPhone X, ecran care ofera o rezolutie putin neobisnuita: 2246 x 1080 pixeli. E posibil ca acest lucru sa se datoreze marginii de sus a ecranului, denumita in „limbaj smartphone-istic” dupa marginea de sus a ecranului de pe iPhone X.

Asus Zenfone 5z

Asus Zenfone 5z va rula conform datelor modelului Z01RD, Android 8.0 Oreo cu ultima versiune a interfatei ZenUI.

Asa cum „va avertizam”, Asus Zenfone 5z se va baza pe cel mai puternic procesor pe care il poate incorpora un Android in acest moment: Snapdragon 845 de la Qualcomm.

Octa-core-ul va fi asociat de producator cu placa video Adreno 630, iar ASUS pune 6 GB pentru memoria RAM si 32 GB pentru memoria nativa. Ne asteptam insa sa aflam ca pe piata vor fi si versiuni de 64 GB sau 128 GB ROM.

Sa trecem insa la partea cea mai atractiva! Ce rezultate a obtinut Asus Zenfone 5z in testele AnTuTu? Well, cu Snapdragon 845 la bord, telefonul se apropie bine de Samsung Galaxy S9+. Asus Zenfone 5z a scos 238129 puncte in AnTuTu, in timp ce cu acelasi procesor si aceeasi memorie RAM, Galaxy S9+ a obtinut 265627 de puncte.

sursa info: Phoneradar

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes