Stiri

Asus Zenfone 5 Max specificatii tehnice GeekBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Asus Zenfone 5 Max (2)ASUS Zenfone 5 Max specificatii tehnice conform GeekBench » La Mobile World Congress 2018, compania taiwaneza ASUS a lansat pe piata o serie de dispozitive noi, despre care puteti citi detalii in articolele de mai jos:

Asadar, o serie de telefoane din seria Zenfone care va fi completata in curand cu modelul Asus Zenfone 5 Max. Este singurul smartphone care lispea din lista de prezentare a celor de la ASUS de la Barcelona.

Specificatii tehnice Asus Zenfone 5 Max

ASUS a decis sa nu prezinte Asus Zenfone 5 Max la Mobile World Congress in acest an, dar o va face in curand. Device-ul a fost „zarit” in Geekbench si si-a dezvaluit o parte dintre specificatiile sale importante. Conform aplicatiei de benchmarking, Zenfone 5 Max a obtinut urmatoarele scoruri:

  • – 1518 in testul Single – Core
  • – 5386 in testul Multi – Core

Asus Zenfone 5 Max

Modelul de ASUS cu numarul X00QD va fi un mid-range destul de avantajos ca pret, care se va focusa aproape fara indoiala pe autonomia bateriei sale. Conform datelor din Geekbench, modelul are la bord un procesor octa-core Snapdragon 660, tactat la frecventa maxima de 2.2 Ghz. Acest chipset este considerat cel mai puternic chipset de pe segmentul mid-range in 2017.

Platforma a fost asociata de producator cu 4 GB RAM si cu 64 GB dedicati memoriei flash. Se pare ca Asus Zenfone 5 Max va rula din fabrica Android 8.0 Oreo.

Surprinde includerea unui procesor atat de puternic (daca informatia se va demonstra si in realitate, in momentul lansarii). Generatiile precedente din gama Zenfone Max s-au bazat pe procesoare low-end de la MediaTek, astfel ca saltul spre un asemenea procesor mid-range pare incredibil.

Asus Zenfone 5 Max (1)

Asta face ca Asus Zenfone 5 Max sa nu fie un device tipic pentru gama mid-range ci mai degraba unul dedicat sectorului upper mid-range, care vizeaza nu doar o autonomie buna a bateriei ci si o performanta remarcabila.

Vom reveni cu informatii despre acest device in perioada urmatoare. Foarte posibil, terminalul va fi lansat in urmatoarele saptamani oficial. Suntem si noi curiosi sa vedem daca Asus Zenfone 5 Max va avea intr-adevar Snapdragon 660 la bord si daca pretul „promis” de producator va ramane unul accesibil.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes