Stiri

ASUS ZenFone 4 ZE554KL pret, detalii oficiale, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania ASUS a prezentat odata cu flagshipul ZenFone 4 Pro si modelul ASUS ZenFone 4 ZE554KL, un terminal foarte atractiv pentru gama mid-range. Cu aspect atragator si specificatii puternice, noul terminal al producatorului taiwanez este pregatit sa impresioneze piata medie atat in Asia, cat si in Europa sau America de Nord.

ASUS ZenFone 4 ZE554KL vine cu display Full HD si Android Nougat

Varful de lance pe gama mid-range a taiwanezilor ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, alaturi de interfata Asus Zen UI 4.0, interfata proprietara prin care ASUS customizeaza acest valoros OS. Terminalul se bazeaza pe un Super IPS + de 5.5 inch in diagonala si rezolutie Full HD, pregatit sa ofere imagini de calitate indiferent de conditiile atmosferice sau de timpul zilei. Acest ecran este imbracat in sticla curbata 2.5D si protejat prin Corning Gorilla Glass 4. Densitatea pixelilor atinge borna 401 pixeli per inch.

ASUS ZenFone 4 ZE554KL cu doua modele de procesoare diferite

Smartphone-ul va putea fi achizitionat in doua versiuni, diferite in functie de „motorul lor”. Platfomra Qualcomm Snapdragon 630 tactata la frecventa de 2.2 Ghz este prima dintre aceste versiuni. In discutie intra un chipset octa-core cuplat cu placa video Adreno 508 si 4 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare a datelor este de 64 GB, extensibila prin intermediul unui card microSD.

ASUS ZenFone 4 ZE554KL pret, detalii oficiale, specificatii tehnice si pareri

A doua versiune care intra in discutie este bazata pe un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, tactat la frecventa de 2.2 Ghz si cuplat cu placa grafica Adreno 512, cu 6 GB memorie RAM si cu 64 GB rezervati stocarii datelor. Si aceasta versiune beneficiaza de slot pentru carduri microSD, astfel ca memoria nativa poate fi extinsa pana la 1TB.

ASUS ZenFone 4 ZE554KL: constructie din sticla si conectivitate de exceptie

Modelul ASUS ZenFone 4 ZE554KL este confectionat din materiale de foarte buna calitate. Are un design foarte atragator si o carcasa din sticla si metal. Zenfone 3 ZE55KL cantareste 165 de grame si are o grosime de 7.7 milimetri. La capitolul conectivitate, Asus surprinde! Modelul sau, ASUS ZenFone 4 ZE554KL vine cu port USB Tip C dar si cu Bluetooth 5.0, o caracteristica specifica in 2017 terminalelor high-end. Avem la dispozitive conectivitate 4G VoLTE, NFC si Wi-Fi 802.11 ac de 2.4 Ghz + 5Ghz. Telefonul beneficiaza si de GPS, AGPS si GLONASS.

ASUS ZenFone 4 ZE554KL autonomie buna si tehnologie de incarcare rapida

Noul ASUS ZenFone 4 ZE554KL vine cu o baterie de tip non-removable cu o capacitate de 3300 miliamperi. Aceasta beneficiaza de tehnologie de incarcare rapida marca Qualcomm, Quick Charge. Capacitatea sa este una destul de generoasa si in mod cert va asigura o autonomie destul de buna in conditiile date de specificatiile telefonului.

ASUS ZenFone 4 ZE554KL dotari foto de calitate

Noul model din gama Zenfone 4 va fi echipat cu camera principala duala pe partea din spate, camera care va avea doi senzori Sony IMX de 12, respectiv 8 megapixeli. Aceasta camera vine cu stabilizare optica, flash LED dual tone, deschidere F1.8, lentile cu unghi larg de 120 de grade si PDAF. Camera frontala, destinata amatorilor de selfie-uri, va avea un senzor de imagine la bord de 8 megapixeli cu deschidere F2.0 si unghi de filmare la 84 de grade.

ASUS ZenFone 4 ZE554KL pret: Terminalul va avea un pret excelent tinand cont de specificatiile sale puternice. Pentru a achizitiona ASUS ZenFone 4 ZE554KL va trebui sa scoatem din buzunar 400 de dolari, o suma decenta pentru un device care vine cu 4GB memorie RAM, procesor Snapdragon 630, dotari foto bune si o baterie destul de generoasa.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
ASUS
Product Name
ASUS ZenFone 4 ZE554KL
Price
$ 399