Stiri

ASUS ZenFone 4 Selfie, un nou model din seria ZenFone 4 zarit in GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ASUS ZenFone 4 Selfie este doar unul dintre terminalele pe care Asus le-a anuntat din seria ZenFone 4 astazi. Alaturi de modele precum Zenfone 4 Max, Zenfone 4 Pro sau Zenfone 4V, noul ASUS ZenFone 4 Selfie isi face deja simtita prezenta pe piata. Spre deosebire de ceilalti parteneri de gama, modelul Selfie a ajuns insa si in aplicatia GFXBench.

Asus ZenFone 4 Series

ASUS ZenFone 4 Selfie specificatii conform GFXBench

Modelul ASUS_Z01MD pare noul ASUS ZenFone 4 Selfie, iar din informatiile obtinute de pe platforma de benchmarking, putem obtine si primele detalii legate de specificatiile acestui model propus de compania taiwaneza.

ASUS ZenFone 4 Selfie, un nou model din seria ZenFone 4 zarit in GFXBench

Pe site-ul nostru ati putut citi recent detalii despre Asus Zenfone Zoom S (care a ajuns in sfarsit in Europa), dar si despre noul model Asus ZenFone Pegasus 4A, un device de buget foarte interesant. Este insa timpul sa aruncam o privire si peste modelul ASUS ZenFone 4 Selfie conform specificatiilor sale din GFXBench.

Conform acestei platforme, noul model  ZenFone 4 Selfie din seria Zenfone 4 se va baza pe un ecran Full HD de 5.5 inch care asigura o rezolutie de 1920×1080 pixeli. Terminalul este motorizat de un procesor octa-core tactat la frecventa de 2.0 Ghz si cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 506. Sugestia este ca modelul de octa-core folosit de noul ASUS ZenFone 4 Selfie este Snapdragon 625, care se va baza pe o memorie RAM de 4GB.

In ceea ce priveste memoria flash, ASUS ZenFone 4 Selfie va avea 32 GB in versiunea standard, o capacitate de stocare care va putea fi insa extinsa, pentru ca este greu de crezut ca item-ul nu va fi echipat cu port micrSD. 16 megapixeli are camera principala a device-ului si 12 megapixeli are camera pentru selfie-uri. Ambele tipuri de camera vor avea insa suport Ultra HD 4K atunci cand vine vorba de filmare video, ceea ce indiscutabil merita subliniat si salutat.

Modelul  ZenFone 4 Selfie va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat, customizat probabil cu ZenUI. Cel mai probabil, ASUS ZenFone 4 Selfie va fi lansat la finalul lunii iulie in mod oficial, perioada in care vom reveni si noi cu amanunte si detalii complete despre acest terminal. De asemenea, pe masura ce vom avea informatii despre „partenerii” de gama ai device-ului ASUS ZenFone 4 Selfie, vom reveni cu articole pe aceasta tema.

ASUS ZenFone 4 Selfie, un nou model din seria ZenFone 4

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
ASUS
Product Name
ASUS Zenfone 4 Selfie