Stiri

ASUS ZenFone 4 Selfie specificatii tehnice conform TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Dupa ce am aflat specificatiile tehnice ale ASUS ZenFone 4 conform bazei de date GFXBench este momentul sa aruncam o privire si peste specificatiile ASUS ZenFone 4 Selfie facute oficiale de baza de date a site-ului TENAA.

ASUS ZenFone 4 Selfie specificatii tehnice si pareri

Noul membru al gamei Zenfone 4, ASUS ZenFone 4 Selfie si-a dezvaluit o parte dintre specificatii in baza de date a site-ului TENAA. Noul terminal care va fi lansat in aceasta satpamana confirma caracteristicile de pe site-ul GFXBench si, asa cum ne asteptam, pare un telefon pe care toti pasionatii de selfie-uri il vor indragi.

ASUS ZenFone 4 Selfie

ASUS ZenFone 4 Selfie are ca principal punct de atractie camera sa frontala pentru selfie-uri, o camera duala, care vine cu o pereche de senzori atractivi. 20, respectiv 8 megapixeli au acesti senzori, care vor permite camerei ASUS ZenFone 4 Selfie sa poata captura poze cu efect de imagine Bokeh, adica cu blur in background. Pe de alta parte, camera principala a terminalului are la bord un senzor de imagine de 16 megapixeli cu flash LED si capacitate de filmare la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda.

In rest, terminalul vine cu un acumulator de 2900 mAh cu fast charginh si cu Android 7.0 Nougat din fabrica. Dispozitivul se va baza totodata pe un ecran de 5.5 inch in diagonala cu rezolutie Full HD (in speta, 1920×1080 px), un IPS LCD de calitate, in 16 milioane culori.

Procesorul device-ului ASUS ZenFone 4 Selfie este un produs Qualcomm. Mai exact, chipset-ul Snapdragon 430 tactat la frecventa de 2.0 Ghz cuplat cu versiuni diferite de memorie, dupa cum urmeaza:

  • – ASUS ZenFone 4 Selfie cu Snapdragon 430 si 3GB RAM / 4GB RAM si 32 GB spatiu de stocare
  • – ASUS ZenFone 4 Selfie cu Snapdragon 430 si 3Gb RAM / 4GB RAM si 64 GB spatiu de stocare
  • -ASUS ZenFone 4 Selfie cu Snadpragon 430 si 3GB RAM/ 4GB RAM si 128 GB spatiu de stocare

Placa video este un model Adreno 505, iar butonul fizic Home adaposteste si senzorul de amprente al device-ului. Doar 7 milimetri grosime are acest terminal, a carui configuratie mid-range ne face sa credem ca ASUS va asigura un smartphone cat se poate de atractiv pe acest segment.

Specificatii cheie ASUS ZenFone 4 Selfie :

  • camera foto duala pe fata si pe spate
  • android 7.0 Nougat
  • procesor Snapdragon 430 de 2.0 Ghz
  • 2900 mAh baterie
  • placa video Adreno 505
  • 3/4 GB RAM cu 32/64/128 GB ROM
  • pret aproximativ: 300 de euro
Summary
Article Name
ASUS ZenFone 4 Selfie specificatii tehnice conform TENAA
Description
ASUS ZenFone 4 Selfie si-a dezvaluit specificatiile si in baza de date a siteului TENAA, la scurt timp dupa ce l-am descoperit si in GFXBench