Stiri

Asus Zenfone 4 Selfie Lite vine cu procesor Snapdragon si camera frontala de 13 MP

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Asus au lansat oficial pe piata inca un smartphone din gama Zenfone 4. Denumit Asus Zenfone 4 Selfie Lite, terminalul a fost lansat in Filipine si este deja listat pe site-ul oficial al companiei. Cu toate acestea, compania nu a anuntat un pret oficial pentru noul Asus Zenfone 4 Selfie Lite, insa este de asteptat ca acesta sa coste in jur de 156$, aproximativ 600 de lei.

Asus Zenfone 4 Selfie Lite specificatii tehnice

Noul telefon din gama Zenfone 4 este disponibil in mai multe culori. Negru, verde, roz si auriu sunt variantele oferite de producator si denumite enigmatic Deepsea Black, Mint Green, Rose Pink si Sunlight Gold.

Asus Zenfone 4 Selfie Lite vine cu un design din metal de tip unibody. Partea frontala este dominata de un panel IPS de 5.5 inch imbracat in sticla curbata 2.5D. Sub capota, terminalul ascunde un procesor de la Qualcomm, model Snapdragon 425, cuplat cu placa video Adreno 308. Memoria RAM a telefonului are 2 GB, in timp ce capacitatea de stocare a datelor este de 16 sau 32 GB in functie de versiunea disponibila. Aceasta capacitate poate fi extinsa pana la 2TB via card de memorie.

Asus Zenfone 4 Selfie Lite

Telefonul are senzor de amprente pe partea din fata, integrat in butonul Home. Tot frontal, descoperim o camera foto pentru selfie-uri si video calling, cu rezolutie de 13 megapixeli si o apertura F/2.0 si Led Flash. Pe partea din spate este asezata camera foto principala, cu o rezolutie de 13 megapixeli, functie autofocus si LED Flash.

Pentru ca in discutie este un terminal denumit Asus Zenfone 4 Selfie Lite, inca din denumire, avem demonstratia clara a „gandurilor” producatorului taiwanez la constructia acestui device. Telefonul este „gandit” pentru pasionatii de selfie-uri, care primesc tehnologia Asus SelfieMaster, o portiune de energie pentru aceasta camera. Datorita acestei tehnologii Asus Zenfone 4 Selfie Lite beneficiaza de efecte atat foto cat si video in timp real, ceea ce contribuie fara indoiala la o experienta mult mai reusita pentru viitorul utilizator.

Asus Zenfone 4 Selfie Lite ruleaza din fabrica Android Nougat customizat cu interfata Asus ZenUI. Acumulatorul terminalului este unul destul de mare si pare sa asigure o autonomie destul de buna. Este suficient sa precizam faptul ca acesta are o capacitate de 3000 de mAh, pentru moment, in lipsa unor teste concrete.

Asus Zenfone 4 Selfie Lite vine cu suport dual-sim, dar si cu functii importante de conectivitate precum BlueTooth 4.1, wifi, GPS sau microUSB. Mufa pentru casti de 3.5 milimetri nu lipseste din peisaj.

De mentionat ca noul Asus Zenfone 4 Selfie Lite cantareste 144 de grame si masoara 7.85 milimetri grosime. Inaltimea sa este de 155,56 milimetri, iar latimea sa atinge 75,9 milimetri.

Summary
Asus Zenfone 4 Selfie Lite vine cu procesor Snapdragon si camera frontala de 13 MP
Article Name
Asus Zenfone 4 Selfie Lite vine cu procesor Snapdragon si camera frontala de 13 MP
Description
Asus a lansat in Filipine modelul Asus Zenfone 4 Selfie Lite, un smartphone dedicat pasionatilor de selfie-uri si video calling
Author
Publisher Name
Catmobile