Stiri

ASUS X018DC cu ecran de 5.7 inch si format 18:9 zarit in baza de date TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nu mai putin de sase telefoane a lansat pe piata in ultimele 60 de zile compania Asus. O medie de un telefon la 10 zile, nu suna deloc rau, in conditiile in care cam toate aceste device-uri par extrem de interesante raportate la segmentul caruia i se adreseaza. Se pare insa ca producatorul taiwanez nu se opreste aici, astfel ca in curand vom avea parte de o noua lansare! Si, evident, ASUS nu putea „sari” trendul 18:9, astfel ca urmatorul telefon din portofoliul companiei va fi unul cu ecran „full-screen”.

Momentan, acest device poarta numele de ASUS X018DC si apare in baza de date a site-ului TENAA dupa ce a primit aceasta certificare. Ce alte specificatii aduce, aflam in cele ce urmeaza.

ASUS X018DC are display de 5.7 inch, format 18:9 si camera duala pe spate

Modelul ASUS X018DC va fi disponibil in doua versiuni diferite, in functie de memoria sa de tip RAM si de capacitatea de stocare a datelor. Astfel, ASUS X018DC ne va oferi atat o versiune de 3GB RAM cuplata cu 32 Gb pentru stocarea nativa a datelor, dar si o versiune de 4GB RAM cuplata cu 64 Gb pentru stocarea de date. Ambele versiuni vor asigura posibilitatea extinderii memoriei native prin intermediul unui card de memorie.

ASUS X018DC ne mai aduce un ecran cu diagonala de 5.7 inch cu afisaj 18:9. Acest ecran suporta o rezolutie HD+ in speta, 1440 x 720 pixeli. La fel ca majoritatea terminalelor din gama Zenfone 4 din acest an, smartphone-ul ASUS X018DC va avea o camera duala pe spate, echipata cu senzori de 16 si 8 megapixeli in design orizontal. Camera pentru selfie-uri si video calling are o rezolutie buna, de 8 megapixeli.

ASUS X018DC

Conform bazei de date a site-ului TENAA, terminalul ASUS X018DC ruleaza Android 7.0 Nougat si are o baterie impresionanta de 4030 de miliamperi. Phabletul va masura 8.8 milimetri grosime, 152.6 milimetri inaltime si 72.7 milimetri latime.

Se pare ca greutatea sa va atinge 160 de grame, ceea ce pare excelent tinand cont de dimensiunile sale si de bateria mare pe care o incorporeaza. Din primele informatii, device-ul va putea fi achizitionat pe culori precum negru, roz deschis si auriu.

ASUS X018DC (2)

Din pacate, din imaginile de presa nu reusim sa ne dam seama cat de subtiri sunt marginile acestui dispozitiv, desi cu siguranta acest detaliu era unul dintre cele mai interesante. Camera din fata pare pozitionata in partea stanga, iar butoane de volum si power in dreapta.

Spatele seamana destul de mult cu ceea ce am vazut la ASUS Zenfone 4 Max, cu mentiunea ca in cazul ASUS X018DC senzorul de amprente este pozitionat pe partea din spate. Ceea ce pare perfect logic, tinand cont de dimensiunile ecranului din fata. Cu alte amanunte despre ASUS X018DC si despre numele sau oficial vom reveni in perioada urmatoare.

sursa: shouji.tenaa.com.cn

Summary
ASUS X018DC cu ecran de 5.7 inch si format 18:9 zarit in baza de date TENAA
Article Name
ASUS X018DC cu ecran de 5.7 inch si format 18:9 zarit in baza de date TENAA
Description
Noul model ASUS X018DC, descoperit in baza de date a site-ului TENAA, vine cu ecran de 5.7 " in diagonala si format 18:9
Author
Publisher Name
Catmobile