Stiri

ASUS va lansa un telefon pentru gaming

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Dupa ce Razer a lansat pe piata modelul Razer Phone (telefon dedicat gaming-ului), cei de la Xiaomi au venit si ei cu un astfel de model, denumit Xiaomi Black Shark. Moda pare sa prinda din ce in ce mai mult contur, iar subdivizia ZTE pregateste se pare pentru aceasta luna un telefon pentru gaming la fel de atractiv. Si asta nu e tot! Cei de la ASUS vor lansa de asemenea un telefon pentru gaming, ceea ce nu pare deloc surprinzator daca tinem cont de puterea pe care o are producatorul pe piata de laptop-urile si pc-uri.

ASUS pregateste un telefon pentru gaming care sa rivalizeze cu Razer Phone si Xiaomi Black Shark

Intr-un interviu acordat publicatiei filipineze Astig.ph, CEO-ul ASUS, Jerry Shen a dezvaluit acest proiect pe care compania il are in vedere pentru perioada urmatoare: „da, va puteti astepta ca ASUS sa lanseze in curand un telefon pentru gaming, foarte atractiv”.

Confirmarea proiectului la care lucreaza compania taiwaneza nu inseamna insa mare lucru pentru moment, pentru ca se cunosc prea putine detalii despre viitorul telefon pentru gaming al ASUS. Exista totusi surse care confirma faptul ca acest dispozitiv va fi lansat sub tutela ROG (Republic of Gamers), un brand sub care producatorul a lansat deja foarte multe produse pentru gameri.

telefon pentru gaming ASUS

Evident, ne asteptam ca acest device sa fie un flagship, mai ales ca toate jocurile solicitante din Magazin Play necesita un telefon foarte puternic. La Mobile World Congress, ASUS a lansat modelul Asus Zenfone 5z cu ecran de 6.2-inch si aspect de iPhone X. Acest model ascunde sub capota procesorul Qualcomm Snapdragon 845 si 6 GB RAM, o configuratie pe care o s-o vedem probabil si pe viitorul telefon pentru gaming de la ASUS.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes