Stiri

Asia Express sezonul 3 episodul 1 online. Cel mai dur reality SHOW din Romania revine cu un sezon spectaculos

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Asia Express sezonul 3 episodul 1 online se vede aici » Asia Express este considerat cel mai dur si mai real reality show din Romania. Sezonul 3 pe care il pregatesc cei de la Antena 1 se anunta unul spectaculos, pe alocuri, chiar incendiar. Concurenti noi si o noua cursa memorabila care se va desfasura in Filipine si Taiwan sunt ingredientele unui spectacol de proportii pus la cale de echipa Antena 1. Toate detaliile despre Asia Express sezonul 3 episodul 1 le afli de aici.

Asia Express sezonul 3 episodul 1 online. Ce este Asia Express?

Ati auzit de Peking Express? Probabil ca nu, dar cu siguranta va suna familiar Asia Express. Ei bine, denumirea de „Asia Express” este de fapt o adaptare romaneasca a reality show-ului „Peking Express”, un format revolutionar bazat pe emisiunea belgiana cu acelasi nume care a luat nastere in 2004.

Show-ul a prins extraordinar de bine la publicul din Romania, imediat dupa debutul sau, in februarie 2018. Show-ul cuprinde un grup de vedete si persoane normale impartite in cupluri de doi concurenti, care se lupta pe un traseu lung de aproape 4.000 km pentru a ajunge la o anume destinatie, intr-o calatorie impartita pe mai multe etape. Fiecare concurent are la dispoziție bunurile personale intr-un rucsac si un euro pe zi in valuta locala cu care trebuie sa satisfaca nevoile sale primare. Cuplurile nu pot folosi banii lor pentru a plati mijloacele de transport, insa pot convinge localnicii să le achizitioneze bilete pentru acestea.

Au de efectuat pe parcursul traseelor cateva misiuni, unele dintre ele periculoase, altele extrem de provocatoare si solicitante. In fiecare etapa are loc o provocare foarte importanta care se traduce prin „proba de imunitate” sau „proba de avantaj”. Cuplul care castiga fiecare etapa primeste o amuleta, a carei valoare ajunge de regula la 1000 de euro. In Romania, marele premiu pentru marea finala este de 30. 000 de euro. Asia Express sezonul 3 episodul 1 online poate fi urmarit aici.

Urmareste aventura pe  Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, HD.

Castigatori Asia Express. Cine a cucerit pana acum marele trofeu

Primul sezon al concursului care a debutat pe 12 februarie 2018 a fost castigat de un cuplu de fete. Este vorba despre Ana Baniciu si cantareata Raluka.

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului a fost castigat de un alt cuplu de buni prieteni. CRBL si „Oase” s-au impus in show-ul care a debutat la TV pe 10 februarie 2019. Primul cuplu s-a impus pe traseul intitulat „Drumul Dragonului”. Ana si Raluka au fost cele mai bune pe traseul Vietnam-Laos-Cambogdia-Thailanda. In schimb, simpaticii CRBL si Oase au cucerit „Drumul Elefantului” si s-au impus pe traseul Sri Lanka, Negombo catre India, Mumbai.

Ana Baniciu si Raluka au trecut de cupluri cunoscute precum Liviu Varciu si Andrei Stefanescu sau Daniela Crudu si Vica Blochina. CRBL si Oase au castigat disputa cu Ruby si Adrian Robert, respectiv Andra „Cocuta” Gheorghe si Bogdan Boanta. Asia Express sezonul 3 episodul 1 online poate fi urmarit aici.

Asia Express sezonul 3 cand incepe

În al treilea sezon al emisiunii Asia Express, Gina Pistol va prezenta emisiunea alături de Oase, cel care a câștigat sezonul anterior, demonstrând că a fost cel mai bun din cursa de pe Drumul Elefantului!

Esti curios sa afli cand incepe Asia Express sezonul 3? Ei bine esti la un pas sa afli inclusiv asta. Desi nu s-a facut inca un anunt oficial, filmarile pentru acest al treilea sezon au inceput deja, iar toate premisele indica faptul ca Asia Express sezonul 3 incepe in luna februarie a anului viitor.

Concurenti Asia Express sezonul 3. Ei sunt cei care se vor duela pe „Drumul Comorilor”

Noul sezon al reality show-ului are in prim plan cateva nume cunoscute, dar si nume mai putin importante pentru publicul larg. Cu toate acestea, Antena 1 anunta un SHOW spectaculos, iar fanii reality-ului sunt deja conectati la tot ceea ce inseamna Asia Express sezonul 3. Iti reamintim ca Asia Express sezonul 3 episodul 1 online poate fi urmarit aici.

Acestea sunt perechile de concurenti care vor face senzatie in al treilea sezon din Asia Express:

* Alina Ceusan si Carmen Grebenisan

Este imposibil sa nu le cunosti. Daca esti ancorat in realitatea social media, in mod sigur ai dat pana acum peste cele doua frumoase vloggerite. Pardon, le putem spune cu adevarat „influencers”, pentru ca, ne place sau nu, Alina si Carmen, chiar asta sunt. Impreuna, cele doua prietene sunt urmarite de peste 700 de mii de oameni pe Instagram. Si fac ravagii prin pozele si diversele ipostaze in care se afiseaza. Alina si Carmen se anunta unul dintre cele mai interesante cupluri din Asia Express sezonul 3. Asia Express sezonul 3 episodul 1 online se vede aici

* Alexandru Abagiu si Radu Nicolae

Make-up artistul Alexandru Abagiu și prietenul său Radu Nicolae sunt alte doua prezente care vor starni cu siguranta atentia urmaritorilor reality-ului. „Sunt o fire competitivă mai ales atunci când am o miză. Miza în acest caz este să îmi dovedesc mie că pot să fac față acestei provocări. Cu o atitudine pozitivă, sănătate și puțin noroc zic eu că o să fie bine” a marturisit Abagiu pentru Elle inainte de plecarea in Asia.

* Razvan Fodor si Sorin Bontea

Doua nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Chef Sorin Bontea este unul dintre cei trei „dictatori” de la Chefi la Cutite, show-ul care a captat definitiv audienta din Romania. Extrem de apreciat si iubit de publicul sau, Bontea este gata de o mega aventura alaturi de prietenul sau, Razvan Fodor. Acesta din urma a starnit cateva controverse prin „transferul” de la Pro la Antena pentru editia din acest an a reality show-ului. Dar, credem noi ca merita. Se anunta un partener de incredere, iar cuplul se anunta unul dintre favorite. Macar unul dintre favoritele publicului 🙂

* Florin Ristei si Dan Ristei

Pe Florin Ristei il cunoaste foarte multa lume. Cantaretul vine la Asia Express sezonul 3 alaturi de fratele sau, Dan. Acesta din urma are cu 10 ani mai mult decat el si este operator si editor video. Si-a inceput cariera chiar la Antena, iar acum are propria companie de productie video.

* Nico și Alexandra Matei

Mama si fiica, brat la brat pentru premiul cel mare. Cantareata Nico vine la Asia Express sezonul 3 alaturi de frumoasa sa fiica, Alexandra. O pereche hotarata sa parcurga Drumul Comorilor pana la capat, in ciuda temerilor de necunoscutul din Asia.

* Alex Velea si Mario Fresh

Ei bine, da! Alex Velea participa la Asia Express sezonul 3. Nu o face alaturi de frumoasa Antonia (ce pacat!) dar vine alaturi de prietenul sau, Mario Fresh. Un cuplu entuziast, sportiv si jovial, care cu siguranta va face deliciul publicului care va urmari showul de pe Antena 1.

* Maria Buza si Lia Bugnar

Odată ajunse în competiție, cele două prietene sunt hotărâte să se bucure de fiecare moment. E drept, percepțiile lor sunt diferite, dar bucuria de a face lucruri împreună le ajută în această aventură.

* Adda si Catalin Rizea

Adda si managerul ei, Catalin, devenit sot intre timp sunt gata de experienta vietii. Talentata cantareata pleaca la drum alaturi de alesul inimii sale si spera la marele premiu de 30.000 de euro. Cei doi detin impreuna o firma de care se ocupa in mod legal. Este vorba despre un studio de inregistrari care se cheama Baladda Records.

* Speak si Stefania

Un cuplu fermecator, format din doi oameni extrem de relaxati si prietenosi. Speak si iubita sa Stefania pornesc de asemenea pe Drumul Comorilor si sunt gata de o provocare ce le poate schimba inclusiv cariera. Cum se vor descurca, vom afla din Asia Express sezonul 3. Iti reamintim ca Asia Express sezonul 3 episodul 1 online poate fi urmarit aici.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 9 votes
Brand Name
Asia Express
Product Name
Asia Express