Stiri

Asa arata spectaculosul Vivo NEX 3 5G! Configuratie TOP si un aspect super modern

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Presa de specialitate din China scrie despre lansarea anvangadristului model Vivo NEX 3 5G, unul dintre device-urile care atrag atentia in acest inceput de an. Smartphone-ul creat de catre Vivo Mobile va fi echipat cu un ecran Full HD + AMOLED de 6,89 inci, cu rezoluție de 2256 x 1080 pixeli, împreună cu un senzor de amprentă în ecran. Totodata, Vivo NEX 3 5G va fi alimentat de un procesor octa-core cu o frecvență de 2,84 GHz, despre care se spune că nu este altul decât Qualcomm Snapdragon 865 SoC. Mai multe informatii avem si noi in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Vivo NEX 3 5G. Noul smartphone va fi echipat cu senzationalul procesor Qualcomm Snapdragon 865. Toate detaliile sunt aici

Compania Vivo Mobile lucreaza intens la lansarea super modelului Vivo NEX 3 5G. Este vorba despre un smartphone care atrage atentia prin specificatiile sale tehnice, dar si prin aspectul sau ultra modern. Recent, Vivo NEX 3 5G a fost certificat de autoritatea de reglementare chineza TENAA, semn ca device-ul este la un pas de lansarea oficiala pe piata. Asa cum probabil ca intuiti, este vorba despre o varianta de upgrade a modelului lansat anul trecut, care de aceasta data va avea la bord procesorul Snapdragon 865 de la Qualcomm, adica chipsetul cel mai impozant cand vine vorba de telefoane din zona Android.

Listarea de pe site-ul de reglementare TENAA al autoritatilor chineze indică faptul că smartphone-ul va veni cu numărul de model V1950A, iar datorita ei, aflam și unele dintre specificatiile sale tehnice. Conform randarilor oficiale, viitorul smartphone de top al companiei Vivo va intra sub marca NEX, deoarece panoul din spate arată același nume în panoul de jos. Smartphone-ul va veni cu un setup cu cameră triplă, cu un modul de cameră circulară în poziția superioară. Partea frontală vine cu un ecran ușor curbat, care este similar cu ceea ce am văzut în Vivo NEX 3 5G.

In ceea ce priveste configuratia sa interna, aflam ca device-ul va avea un ecran Full HD+ cu tehnologie AMOLED la bord si o diagonala de 6.89-inch. Rezolutia este Full HD+ adica 2256 x 1080 pixeli, iar in ecran se va afla totodata si scannerul de amprente.

Procesorul este Snapdragon 865 de la Qualcomm, adica chipsetul dedicat telefoanelor de top (flagship-urilor) cu sistem de operare Android. Acesta are o viteza maxima de 2.84 Ghz.

Vivo NEX 3 5G beneficiaza de o memorie RAM de 8GB si de doua versiuni pentru stocarea de date. Prima dintre ele va avea 128GB, in timp ce a doua versiune va avea 256GB. La capitolul camera frontala, presa chineza scrie ca trebuie sa ne asteptam la un selfie shooter de 16 megapixeli. Camera principala in schimb are un setup de nivel triple camera, in care se remarca senzorul principal de 64 de megapixeli. Ceilalti doi senzori au fiecare o rezolutie de 13 megapixeli, ceea ce face ca Vivo NEX 3 5G sa fie cu atat mai atractiv, chiar si la acest capitol.

Vivo NEX 3 5G va avea o baterie de 4.250 de miliamperi, despre care stim deja ca va suporta tehnologie de incarcare rapida la 44W. Device-ul are 9.4 milimetri grosime si va cantari conform site-ului agentiei de reglementare TENAA 219.5 grame. Totodata, Vivo NEX 3 5G va avea o inaltime de 167.44 milimetri, in timp ce latimea sa ajunge la 76.14 milimetri. Cu mai multe informatii despre Vivo NEX 3 5G vom reveni si noi, dupa lansarea oficiala a telefonului. Este clar ca Vivo aduce pe piata o versiune de upgrade a terminalului lansat anul trecut, dar ne bucuram sa aflam ca vom avea parte de un telefon din zona China, cu asemenea specificatii tehnice si mai ales cu Snapdragon 865 la bord. Pare un proiect interesant, care merita urmarit. Lasa-ne parerea ta despre el, in rubrica noastra de comentarii de la acest articol.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo NEX 3 5G