Stiri

Asa arata OnePlus 6 » se confirma bretonul de tip iPhone X

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Dupa ce Pete Lau a confirmat data de lansare OnePlus 6, foarte multe informatii legate de conceptul viitorului flagship al companiei au ajuns in presa. Recent insa, spectaculosul handset al chinezilor a vizitat baza de date a site-ului AnTuTu, acolo unde a obtinut un punctat fantastic. Astazi, avem in sfarsit si prima imagine oficiala a device-ului, via Carl Pei. Cunoscutul leaker ne-a dezvaluit astfel cum va arata OnePlus 6.

Cum va arata OnePlus 6: prima imagine oficiala

Dupa ce Oppo si Vivo au lansat pe piata noile varfuri de gama (Oppo R15, Oppo R15 Dream Mirror, Vivo X21, Vivo V9) s-a speculat intens faptul ca si OnePlus va avea parte de un design similar, urmand a vizita aceeasi frizerie pentru deja celebrul „breton” de tip iPhone X. Comparatia era pe undeva inevitabila, la fel si trimiterea catre OnePlus, intrucat compania face parte din acelasi puternic grup (BBK Electronics) ca si Oppo si Vivo. Brandul din China a facut astazi publica insa prima imagine cu OnePlus 6 si a facut-o oficial si direct prin intermediul lui Carl Pei, co-fondatorul companiei. Si da, Carl Pei confirma faptul ca OnePlus 6 va avea „breton” sau „notched screen” cum ii spun americanii.

OnePlus 6

Conform lui Pei, prezenta acestui ecran cu breton va oferi mai mult spatiu de manevra utilizatorilor. Comparativ cu predecesorii sai (OnePlus 5 si OnePlus 5T), noul OnePlus 6 va oferi un raport ecran-corp mai mare. Si nu, nu va semana cu Oppo R15, asa cum alte zvonuri de pe piata anuntau.

Pei sustine ca bretonul de pe OnePlus 6 va incorpora o camera foto selfie, un difuzor, led-ul pentru notificari, senzorul de lumina ambientala si senzorul de proximitate. Din imagine se poate observa ca bretonul va fi mai mic decat cel de pe iPhone X, in principal pentru ca el nu va avea aceeasi structura de recunoastere faciala ca Face ID-ul de pe Apple iPhone X. Conform co-fondatorului OnePlus, „notch-ul” va avea dimensiunile de 19.616 x 7.687 mm.

Oficialul companiei a anuntat ca OnePlus a testat manual peste 1000 de aplicatii din Google Play pentru a observa felul in care arata aceste aplicatii pe viitorul breton. Pe OnePlus 6 utilizatorul nu va avea nicio problema in experienta gaming, atat din punct de vedere al specificatiilor telefonului cat si din punct de vedere al „bretonului”. Si asta pentru ca producatorul a decis sa „ascunda” bretonul atunci cand utilizatorul urmareste un clip video sau se bucura de experienta unui joc.

cum va arata OnePlus 6

O alta imagine a lui OnePlus 6 a ajuns pe internet prin intermediul leaker-ului Evan Blass, care a dezvaluit totodata faptul ca modelul va beneficia de mufa audio de 3.5 mm si de port USB Tip C, plus un difuzor cu gril. Partea din spate a terminalului, conform respectivei imagini, arata si faptul ca setup-ul dual al camerelor de pe spate ofera un aliniament vertical. Sub cele doua camere se afla senzorul de amprente al dispozitivului.

OnePlus 6 in Geekbench

Dupa vizita in AnTuTu, OnePlus 6 a vizitat si site-ul de benchmarking, GeekBench. Conform acestei surse, OnePlus 6 va avea procesor Snapdragon 845, pe care producatorul l-a cuplat cu 6 GB RAM in versiune standard, respectiv 8 GB RAM in versiunea cea mai puternica. Toate specificatiile OnePlus 6 le gasiti si pe blogul nostru.

Update: OnePlus a postat pe Twitter un prim teaser video al viitorului sau flagship

Iar azi a adaugat o prima fotografie oficiala cu noul OnePlus 6

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes