Stiri

Un nou model de telefon Samsung iese la suprafata: ar putea fi Samsung Galaxy J8 2018

Home  »  Stiri

Marian

acum 6 ani

Modelul Samsung SM-J720F a fost „vazut” in baza de date a site-urilor de benchmarking, GFXBench si Geekbench. Specialistii cred ca acest model de telefon al producatorului sud-coreean ar fi de fapt Samsung Galaxy J8 2018.

Anul trecut, Samsung Galaxy J7 2017 a fost depistat in baza de date a site-urilor de benchmarking cu denumirea Samsung SM-J710F si Samsung SM 730F, detaliu care confirma in mare suspiciunile analistilor de pe piata. Ce specificatii au desocoperit acestia legate de acest nou model Samsung, aflam in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy J8 2018 specificatii tehnice

Vom considera si noi acest model de smartphone de la Samsung, drept Samsung Galaxy J8 2018. Acest handset va avea se pare un design unibody din metal, iar senzorul de amprente va fi incorporate in butonul “Home”, la fel ca si in cazul predecesorului sau. Chiar daca specificatiile din baza de date GFXBench ne asigura ca device-ul va avea un ecran cu rezolutie HD, surse autorizate din interiorul companiei au confirmat pentru presa din Asia ca telefonul ar putea avea totusi un ecran cu rezolutie Full HD.

Samsung Galaxy J8 2018

In principiu, Samsung Galaxy J8 2018 se va baza pe un ecran (productie proprie Samsung) cu diagonala de 5.5 inch. Smartphone-ul va rula, proaspat scos din cutie, Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare al Google.

Galaxy J8 se va baza in ceea ce priveste performantele sale pe o platforma interna. Aceasta va fi compusa dintr-un procesor octa-core Exynos 7885, chipset construit pe un process de 14 nm si tactat la frecventa de 2.2 Ghz, si din acceleratorul grafic Mali – G71. La acestea se adauga cei 4GB memorie RAM si cei 32 GB dedicati memoriei native. Evident, capacitatea de stocare a datelor va putea fi extinsa de viitorul utilizator prin intermediul slotului pentru carduri de memorie microSD.

Samsung Galaxy J8 2018 va fi echipat cu o camera principala simpla, cu rezolutie de 13 megapixeli si cu un selfie-cam pentru care producatorul a ales un senzor de imagine de 8 megapixeli. Device-ul “simte” un nivel de conectivitate pana la 4G VoLTE si beneficiaza de tehnologie Wi-Fi 802.11 in standardele b/g/n si de tehnologie Bluetooth versiune 4.2.

Nu este deloc exclusa varianta in care, acest model de telefon, va avea totusi o camera foto duala pe spate, dar aceste detalii nu pot fi vizibile in site-urilor de benchmarking. Mai multe detalii despre acest device pe care il pregateste compania sud-coreeana, vom afla in perioada urmatoare. Vom reveni!

Sursa: sammobile.com

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes