Reviews

Aqua Jazz telefon dual sim de buget cu dual-camera si baterie de 2800 mAh

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Anul pe care l-am incheiat recent a adus foarte multe telefoane cu design unibody din metal si specificatii foarte atractive la preturi bune. Mersul firesc al pietei a provocat o crestere considerabila a calitatii si in sectorul de buget, astfel ca utilizatorii pot cumpara acum smartphone-uri sub 400 de lei cu posibilitate de conectivitate 4G si camere foto duale. Pe piata din India, micuta companie Aqua a lansat recent un astfel de device, denumit Aqua Jazz. Acest telefon asigura conectivitate 4G, are un design foarte placut, camera foto duala si un pret excelent: aproximativ 365 roni.

Ce specificatii aduce Aqua Jazz: detalii oficiale si pareri

Pentru aceasta suma, noul Aqua Jazz vine cu un splendid design unibody din metal. Desigur, specificatiile nu ne dau pe spate, dar raportul calitate-pret pare sa fie unul optim.

Aqua Jazz are un ecran de 5-inch in diagonala cu rezolutie 1280 x 720 pixeli. Sub capota, modelul ascunde un procesor quad-core tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Device-ul nu impresioneaza la capitolul memorie si ofera doar 1 GB RAM, cuplat cu 16 GB dedicati memoriei native a telefonului. Din fericire, aceasta memorie poate fi extinsa pana la 64 de GB prin intermediul unui card de memorie extern.

Aqua Jazz

Departamentul foto este unul dintre punctele forte ale device-ului. Aqua Jazz are camera dual ape spate cu un senzor prima de 13 megapixeli si un senzor secundar VGA. Frontal, telefonul ne propune o camera cu rezolutie de 5 megapixeli, destul de utila pentru selfie-uri si video calling.

Atat camera frontala, cat si camera principala de pe spate sunt acompaniate de cate un LED flash. Autonomia va fi cu siguranta una buna, tinand cont de capacitate de 2800 de miliamperi a acumulatorului de pe acest telefon.

Asa cum spuneam, Aqua Jazz este compatibil cu tehnologia 4G VoLTE si suporta dual SIM dual Standby. Senzorul de amprente este prezent pe partea frontala a device-ului, iar la capitolul conectivitate, Aqua Jazz vine cu Wi-Fi, Bluetooth, GPS, mufa pentru casti de 3.5 milimetri si port microUSB 2.0.

Aqua Jazz va fi disponibil pe culori precum negru si auriu si conform companiei Aqua, va putea fi achizitionat atat offline, cat si online.

Fara indoiala, Aqua Jazz nu este un telefon care sa poata impresiona pe hartie, insa pentru suma solicitata de producator, telefonul aduce cateva specificatii atractive si un design pe care il apreciem ca fiind elegant si compact.

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Aqua
Product Name
Aqua Jazz