Stiri

Apple ar urma sa reduca productia de iPhone X la jumatate

Home  »  Stiri

Marian

acum 6 ani

iPhone X (10) pune Apple intr-o situatie incomfortabila »Foarte multe discutii s-au nascut pe finalul anului trecut cand Apple a lansat nu mai putin de trei telefoane la prezentarea din septembrie. Spre surprinderea multora, iPhone 8 n-a fost pana la urma succesorul oficial ca upgrade al navelor amiral de anul trecut.

Teoretic, adevaratul varf de gama din 2017 pentru Apple a fost iPhone X, telefonul aniversar pregatit de compania nord-americana, si totodata, cel care a adus numeroase imbunatatiri fata de gama din 2016.

Pentru ca, intr-adevar, Apple iPhone X a adus un upgrade serios fata de iPhone 7, in timp ce compania a lansat si versiuni de usoare upgrade denumit iPhone 8 si iPhone 8 Plus. Versiunea standard iPhone 8 nu a adus insa aproape nimic nou prin comparatie cu iPhone 7.

Daca doriti sa aflati diferentele iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus va recomandam de asemenea acest articol, unde veti constata ca nici aici, Apple nu s-a inscris serios la „upgrade”

Probleme mari cu vanzarile iPhone X: analistii cred ca telefonul costa prea mult!

Astfel, parea destul de clar ca cel mai puternic brand de telefoane din lume se va axa foarte mult pe iPhone X, cu toate ca era prea putin explicabila strategia iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

La cateva luni distanta insa de la lansarea oficiala a iPhone X, aflam de dincolo de Ocean ca Apple intampina probleme cu vanzarile telefonului sau „aniversar”.

iPhone X (1)

Splendidele panouri OLED de pe iPhone X

Conform presei din China, de asemenea aflam ca Apple ar urma sa reduca ritmul de productie al telefonului, intrucat, comenzile de achizitionare a componentelor din zona asiatica au scazut deja cu aproape 50%. Evident, aceasta scadere vizeaza si Samsung Electronics, compania care asigura celor de la Apple, panourile OLED.

In jurul acestor panouri se invart si numeroasele speculatii din aceste zile. Foarte multi analisti, specializati in telefoanele de tip iPhone, cred ca Apple a facut o greseala ca a renuntat la LCD-uri si considera ca nu este deloc exclusa varianta sa vedem o revitalizare a vanzarilor companiei cu iPhone X care sa fie construit din al doilea trimestru si cu LCD-uri.

Putin probabil credem noi, dar cert este ca vanzarile gamei sunt mai scazute decat se astepta Apple tocmai din cauza pretului destul de mare al telefonului. Care pret, se leaga indiscutabil si de investitia companiei in panel-urile OLED, provenite de la Samsung.

Daca ati cumparat deja acest atractiv device, avem pentru dumneavoastra o oferta imbunatatita de huse iPhone X, iPhone 10, iar vestea buna este ca va puteti bucura de cateva reduceri semnificative in aceasta perioada.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes